• Acasa
  • Orasul
  • Actualitate
  • Fapt divers
  • Culinar
  • Cooltura
  • Contact
Sign in
Welcome!Log into your account
Forgot your password?
Password recovery
Recover your password
Search
Sign in
Welcome! Log into your account
Forgot your password? Get help
Password recovery
Recover your password
A password will be e-mailed to you.
Bacău Expres
  • Acasa
  • Orasul
  • Actualitate
  • Fapt divers
  • Culinar
  • Cooltura
  • Contact
Home Culinar Pulpă de cerb cu sos de Metaxa (sau fără)
  • Culinar

Pulpă de cerb cu sos de Metaxa (sau fără)

9 Jan 2015
Share
Facebook
Twitter
WhatsApp
ReddIt
Telegram
VK

    110 copy

    Pe 20 decembrie anul trecut, când mă preumblam prin Auchan ca să mai cheltuiesc ceva bani pentru #celecuvenite, am dat și peste asta:

    Cum cerbul ăsta e tot un fel de vită, l-am gătit în aceeași manieră, încercând să evit transformarea cărnii în pingele de cea mai bună calitate.

    Continuare…

    Lucian Gavrila

    See author's posts

    Lucian Gavrila

    RELATED ARTICLESMORE FROM AUTHOR

    Culinar

    Ciorbă de scăriță afumată cu fasole boabe

    Culinar

    Paste cu sos de brânză, somon și creveți

    Culinar

    Pastă de usturoi copt pentru friptură

    Search

    ziare : ziar.com
    • Politica “Cookies”
    • Politica de Confidențialitate
    © BacauExpres

    Pe acest site folosim instrumente de primă sau terță parte care stochează fișiere mici ( cookie ) pe dispozitiv. Modulele cookie sunt utilizate în mod normal pentru a permite site-ului să ruleze corect ( cookie-uri tehnice ), pentru a genera rapoarte de utilizare a navigației ( cookie-uri de statistici ) și pentru a promova serviciile cookie-uri de profil ). Putem folosi direct cookie-urile tehnice, dar aveți dreptul să alegeți dacă doriți sau nu să activați cookie-urile statistice și de profil . Activând aceste module cookie, ne ajuți să vă oferim o experiență mai bună .