.

O dilemă mereu actuală:...

Sunt profesionișți care încearcă să-și dezvolte o afacere pe cont propriu și clachează....

Cum ne alegem cântarul?

Sunteți o persoană sportivă sau doar îngrijorată de siluetă? Faceți sport sau vă...

Ce fel de mașină...

N-ai câștigat la loto, nu ai părinții milionari, banii nu te dau afară...

Cum a apărut bideul

Un bideu este un vas sau recipient conceput pentru a fi așezat în...
AcasăCulinarPulpă de curcan...

Pulpă de curcan “Timișoreana”

Pentru a marca intrarea în ultimul an al primului deceniu al secolului XXI din mileniul al treilea d.H. (da, contrar afirmațiilor pe care multi-experții le scrijelesc pe Facebook, deceniul 1 se termină pe 31.12.2020 și intrăm în al 2-lea deceniu din acest secol abia la data de 01.01.2021), încă din 2019 am decongelat și pregătit în vederea fripturizării un picior întreg de curcan, constând din pulpa “superioară” și “pulpa inferioară” – care, tehnic vorbind, nu este o pulpă ci este gamba sau “ciocănelul”.

_203

_321

Articolul integral, AICI.