Mi-am cumpărat două mini-crăticioare ceramice (le puteţi vedea în toată splendoarea lor, aici), numai bune pentru gătit porţii singulare. Astăzi am încercat cum se pot găti simultan, plecând de la aceeaşi principală „materie primă”, două fripturi diferite: o pulpă de porc cu legume şi mix de ciuperci şi o altă pulpă de porc simplă, cu o garnitură de cartofi fierţi traşi la tigaie cu ceapă verde.
A fost nevoie de o bucată de pulpă de porc de vreo 400 g, o ceapă galbenă, una roşie, vreo trei – patru căţei de usturoi, nişte mini-morcovi, un borcan de mix de ciuperci murate, o crenguţă de cimbru, un ardei iute uscat, puţin ulei de măsline, sare şi piper, nişte vin alb sec. Iar pentru garnitură, 4 – 6 cartofi, 3 – 4 fire de ceapă verde, ulei, sare şi piper.