O friptură uşoară, cu o garnitură potrivită. Am cumpărat nişte păstăi de fasole mov, gândindu-mă că ar arăta foarte bine pe lângă feliile suculente de pulpă de viţel. N-a fost să fie, deoarece la fierbere a plecat toată culoarea, păstăile rămânând cu o culoare verde-murdar, spre kaki. Despre cum trebuie pregătită carnea de viţel pentru a nu o transforma în talpă, am mai vorbit (aici şi aici), aşa că n-o să mă mai repet. Dacă aveţi răbdare, puteţi citi sfaturile respective şi eventual chiar le puteţi aplica
. Dacă sunteţi experţi, săriţi peste această etapă. Pentru că de regulă gătesc doar pentru două persoane şi nu îmi place să mănânc acelaşi lucru două zile la rând, am folosit cantităţi mici (vezi mai jos), în schimb am spălat mai multe vase – avantaje şi dezavantaje
. Continuare…
Pulpă de viţel cu fasole păstăi
