.

Sustenabilitatea și bicicletele: O...

În era noastră modernă, cu schimbări climatice tot mai evidente și o conștientizare...

Beneficiile închirierii unei mașini...

Atunci când planifici o călătorie, fie că este de afaceri sau de agrement,...

ŠKODA 1000 MB: schimbarea...

ŠKODA a construit o linie de producție complet nouă și modernă pentru noul...

Importanța asigurărilor de călătorie...

Atunci când călătoriți în străinătate, fie că este vorba de o vacanță relaxantă...
AcasăCulinarPulpă de viţel...

Pulpă de viţel cu sos Teriyaki la grătar

Din pulpa de viţel se taie, perpendicular pe fibră, felii groase de aproximativ 2 cm. Se presară feliile cu bicarbonat de sodiu, se acoperă cu apă (sau bere) şi se lasă 2 – 3 ore la rece să se frăgezească. Se spală apoi foarte bine carnea şi se pune într-o pungă resigilabilă împreună cu o marinadă preparată din sos de soia şi sos Teriyaki. Pentru fiecare felie de carne se socoteşte o lingură de sos de soia şi o linguriţă de sos Teriyaki. Se agită bine punga, astfel încât marinada să se împrăştie pe toată carnea. Se lasă la rece 1 – 2 h.

Continuare…