miercuri, noiembrie 29, 2023

Ce trebuie să fac dacă vreau concediu fără plată?

Potrivit Codului Muncii, contractul individual de muncă...

Ce este, de fapt, o scrisoare de intenție ?

Citii un anunț de angajare și totul...

Pulpă de viţel cu sos Teriyaki la grătar

CulinarPulpă de viţel cu sos Teriyaki la grătar
- Advertisement -

Din pulpa de viţel se taie, perpendicular pe fibră, felii groase de aproximativ 2 cm. Se presară feliile cu bicarbonat de sodiu, se acoperă cu apă (sau bere) şi se lasă 2 – 3 ore la rece să se frăgezească. Se spală apoi foarte bine carnea şi se pune într-o pungă resigilabilă împreună cu o marinadă preparată din sos de soia şi sos Teriyaki. Pentru fiecare felie de carne se socoteşte o lingură de sos de soia şi o linguriţă de sos Teriyaki. Se agită bine punga, astfel încât marinada să se împrăştie pe toată carnea. Se lasă la rece 1 – 2 h.

Continuare…

Alte titluri