.

Bărbații și parfumurile. Când...

Istoric vorbind, aristocrația occidentală a folosit parfumurile pentru a-și ascunde duhoarea. Nu este...

Sfaturi de la Europol...

Europol este agenția Uniunii Europene pentru cooperare în materie de aplicare a legii....

Creșterea gradului de siguranță...

În contextul creșterii criminalității și al nevoii sporite de siguranță, proprietarii de locuințe...

Cât de reală este...

Presa din toată lumea scrie despre problema grâului ucrainean, pe care țara spune...
AcasăCulinarPulpe de iepure...

Pulpe de iepure învelite în piept de porc și aburite în bere brună

111 copy

Dacă vă place carnea albă și slabă de iepure, dar nu v-ați da în lături nici de la niște purcel grăsuț cu oareșce colesterol, dacă sunteți iubitor de bere (care îngrașă), dar nu ați zice nu nici unui pahar de vin bun, preparatul pe care vreau să vi-l supun astăzi atenției este varianta ideală, îmbinându-le pe toate: pulpe de iepure învelite în piept de porc și aburite în bere brună. Acompaniate de o garnitură de legume aburite (deci minimum procesate termic, cu maximum de vitamine), și-un pahar (poate două) de vin ușor rozaliu, foarte sec și foarte rece (rosé-ul se servește la 7 – 9 ˚C).

 
113

Integral, aici.