.

Cum să eviți capcanele...

În preajma sărbătorilor, este ușor să cazi în capcana consumului excesiv de alimente....

Ce este, de fapt,...

Citii un anunț de angajare și totul pare normal (responsabilități și cerințe), până...

Top 10 măsuri ca...

Sănătatea ficatului este esențială pentru buna funcționare a întregului organism. Ficatul are roluri...

Ce calități trebuie să...

Un sac de dormit este un echipament esențial pentru orice excursie sau călătorie...
AcasăCulinarPulpe de pui...

Pulpe de pui Cajun cu cartofi ţărăneşti şi salată de sezon

Sună ciudat asocierea exoticului pui Cajun cu autohtonii cartofi ţărăneşti. Însă arată binişor, iar de gust, ce să mai vorbim. Încercaţi şi singuri!

Una dintre caracteristicile bucătăriei Cajun o reprezintă amestecul de condimente utilizat în prepararea cărnii, fie că este vorba de pui, porc, vită, oaie sau peşte. Un amestec de astfel de condimente (se găsesc la Selgros) conţine, printre altele, sare, usturoi, zahăr, ghimbir, chimion, coajă de lămâie, piper negru, chilli, cardamom, oregano, lămâiţă.

Ce vă trebuie?

  • 2 pulpe de pui dezosate;
  • zeama de la ½ lămâie;
  • 1 linguriţă amestec de condimente Cajun;
  • 1 lingură de ulei din sâmburi de struguri;
  • ½ kg cartofi noi;
  • 1 – 2 fire de ceapă verde;
  • 100 g costiţă de porc sau kaiser;
  • sare şi piper pentru garnitură.

Cum procedaţi?