.

Autoturismele Smart: Alegerea inteligentă...

Într-o lume în continuă evoluție, mobilitatea urbană inteligentă devine tot mai importantă. Autoturismele...

Puterea unui cadou: mai...

Într-o lume tot mai grăbită, în care comunicarea digitală înlocuiește gesturile personale, darul...

Ce mai dăm de...

Pisica ar trebui, normal, să prindă șoareci, și, deci, să nu avem noi...

Evoluția pantofilor de sport:...

Pantofii sport au parcurs un drum lung de la primele modele rudimentare până...
AcasăCulinarPulpe de pui...

Pulpe de pui cu legume şi cartofi

O masă simplă, nepretenţioasă. Merge şi pe post de cină uşoară. Dacă aveţi legume proaspete, e foarte bine. Dacă nu, le puteţi folosi şi pe cele congelate.

Pulpele de pui dezosate şi fără piele se spală bine, se usucă cu şervete absorbante şi se rumenesc în tigaia antiaderentă în care aţi pus o lingură de ulei de sâmburi de struguri. Acoperiţi tigaia cu un capac şi lasaţi să se rumenească pulpele cam 3 – 4 minute pe fiecare parte.

Continuare…