Pulpe de pui cu mirodenii orientale, la cuptor

Carnea de pui se poate găti în cele mai variate moduri. Se poate prepara rapid, în câteva minute, la wok, pe plita sau pe grătarul încins, dar se poate şi fierbe molcom într-o tocăniţă românească, un papricaş unguresc sau un tagine marocan. Se poate rotisa, ca la francezi sau se poate  rumeni – puţin câte puţin – ca în gyrosul levantin. Dacă n-aveţi nici o grabă, o puteţi face şi în cuptor, la tavă. Vă recomand pulpele, care vor ieşi suculente în interior, crocante la suprafaţă. Continuare …

Unele conținuturi sau funcționalități nu sunt disponibile din cauza preferințelor dvs. de cookie!

Acest lucru se întâmplă deoarece funcționalitatea / conținutul marcat ca “% SERVICE_NAME%” utilizează modulele cookie pe care le-ați ales să le păstrați dezactivat. Pentru a vizualiza acest conținut sau pentru a utiliza această funcție, vă rugăm să activați modulele cookie: faceți clic aici pentru a deschide preferințele cookie.

Articolul precedentRecapitulare
Articolul următorInvartita cu nuca