Carnea de pui se poate găti în cele mai variate moduri. Se poate prepara rapid, în câteva minute, la wok, pe plita sau pe grătarul încins, dar se poate şi fierbe molcom într-o tocăniţă românească, un papricaş unguresc sau un tagine marocan. Se poate rotisa, ca la francezi sau se poate rumeni – puţin câte puţin – ca în gyrosul levantin. Dacă n-aveţi nici o grabă, o puteţi face şi în cuptor, la tavă. Vă recomand pulpele, care vor ieşi suculente în interior, crocante la suprafaţă. Continuare …
De citit!
Culinar
Cartofi due formaggi
De pizza quattro formaggi cu siguranță ați auzit. Poate și de spaghetti quattro formaggi. Posibil să fi mâncat și patate due formaggi chiar dacă n-ați știut că se cheamă așa (trăitorii de Italia nu intră la socoteală). Cartofii ăștia la cuptor,...
Culinar
Piept de pui pane
Când vreți să faceți “felul doi” pentru mai multe zile, dar v-ați săturat de pârjoale (chiftelepentru cei nedomiciliați în Moldova, Buzău sau Brașov, piftele pentru cei mai culți în cap) ori de șnițele din piept de pui, încercați un...
Culinar
Cartofi crocanți la cuptor
Cartofi la cuptor. Din nou. Dacă la cartofii grecești vă recomandam griș, la aceștia vă recomand mălai. În același scop, de a face exteriorul cartofilor cât mai crocant. Nu durează mai mult de o oră gătirea lor în cuptor....