miercuri 11 septembrie 2024

.

Știi cum trebuie să-ți...

Indiferent dacă tocmai ai adoptat un nou cățel sau ai avut câini toată...

Privilegiul special al Asociatiilor...

Conform art. 2333 alin. (1) din Codul civil privilegiul este preferinţa acordată de...

Câteva sfaturi pentru cei...

Încălzirea prin pardoseală poate suna ca un lux, dar este un mod practic...

Ce greșeli facem când...

Vrem să ne vindem mașina și ne grăbim să o facem. Vrem să...
AcasăCulinarPulpe de pui...

Pulpe de pui la cuptor cu miere de albine, usturoi, ghimbir si legume

Ingrediente: 2 pulpe pui, 1 morcov, 1 pastarnac, 3 catei usturoi, 1 bucatica ghimbir, ½ praz partea alba, 1/3 telina, 2-3 linguri miere albine, 1 pahar apa sau supa de carne, Sare, Piper. Taiati legumele in fasii mari. Pulpele de pui condimentati-le cu sare, piper, oregano si busuioc.

Prajiti-le in putin ulei de masline, cate 4 minute pe fiecare parte. Lasati pulpele sa se rumeneasca cat sa faca pielea crusta. Adaugati ghimbirul taiat feliute subtiri. Puneti supa de carne sau apa. Apoi legumele si cateii de usturoi. Potriviti de sare si piper si dati tigaia la cuptor 40 de minute,…continuare

De citit!

Bors din spinari de pui

Ingrediente: 8 – 10 spinari de pui, 1 l bors, 1 morcov, 1 ceapa mare, 1/3 telina, ½ ardei gras, 4 linguri zarzavat ciorba cu suc de rosii, 1 pastarnac mic, O mana taietei, Patrunjel verde, Leustean, Sare, Piper....

Piept de pui cu sos picant de ardei si tagliatele

Ingrediente: 1 piept de pui, 3 cepe mici, 2 catei usturoi, 150 g pasta ardei rosii, 1 varf lingurita boia iute, 1 lingurita rasa boia dulce, Busuioc, Oregano, 200 g tagliatele, Sare, Piper. Taiati pieptul de pui fasii. Condimentati-l...

Placinta cu portocale

Ingrediente: 8-10 portocale (optional si 2 mere), 10 linguri zahar, 50 g Rama ½ lingurita scortisoara, 1 pachet aluat foietaj. Curatati portocalele de coaja si de pielite. Adaugati zaharul, scortisoara si foarte putina apa, cam o cescuta. Puneti la...