.

Under Armour: Echipamentul perfect...

În lumea sportului și a activităților în aer liber, echipamentul potrivit poate face...

Cum ne pregatim masina...

Cu toții știm că în sezonul rece trebuie să ne adăpostim de frigul...

Cum îi învățăm pe...

Bine ați venit la ghidul pentru părinți despre sustenabilitate și consumul responsabil de...

O călătorie culinară și...

Toamna, acea perioadă magică a anului, în care natura se transformă în culori...
AcasăCulinarPulpe de pui...

Pulpe de pui la cuptor cu miere de albine, usturoi, ghimbir si legume

Ingrediente: 2 pulpe pui, 1 morcov, 1 pastarnac, 3 catei usturoi, 1 bucatica ghimbir, ½ praz partea alba, 1/3 telina, 2-3 linguri miere albine, 1 pahar apa sau supa de carne, Sare, Piper. Taiati legumele in fasii mari. Pulpele de pui condimentati-le cu sare, piper, oregano si busuioc.

Prajiti-le in putin ulei de masline, cate 4 minute pe fiecare parte. Lasati pulpele sa se rumeneasca cat sa faca pielea crusta. Adaugati ghimbirul taiat feliute subtiri. Puneti supa de carne sau apa. Apoi legumele si cateii de usturoi. Potriviti de sare si piper si dati tigaia la cuptor 40 de minute,…continuare