joi 13 iunie 2024

.

Câteva sfaturi înțelepte pentru...

Deși este foarte obișnuit ca fetele - și băieții - să-și găurească urechile,...

Reacția unei fetițe ieșite...

Cele două săptămâni petrecute de Alessia, alături de părinți, într-un centru de carantină...

Viața în stil minimalist....

Multă lume are impresia că a locui într-o garsonieră este o plăcere rezervată...

Sacrificii pentru frumusețe. Avantajele...

Faci ce vrei, dar știi ce faci? Vorba asta e importantă mai mult...
AcasăCulinarPulpe de pui...

Pulpe de pui la cuptor cu miere de albine, usturoi, ghimbir si legume

Ingrediente: 2 pulpe pui, 1 morcov, 1 pastarnac, 3 catei usturoi, 1 bucatica ghimbir, ½ praz partea alba, 1/3 telina, 2-3 linguri miere albine, 1 pahar apa sau supa de carne, Sare, Piper. Taiati legumele in fasii mari. Pulpele de pui condimentati-le cu sare, piper, oregano si busuioc.

Prajiti-le in putin ulei de masline, cate 4 minute pe fiecare parte. Lasati pulpele sa se rumeneasca cat sa faca pielea crusta. Adaugati ghimbirul taiat feliute subtiri. Puneti supa de carne sau apa. Apoi legumele si cateii de usturoi. Potriviti de sare si piper si dati tigaia la cuptor 40 de minute,…continuare

De citit!

Bors din spinari de pui

Ingrediente: 8 – 10 spinari de pui, 1 l bors, 1 morcov, 1 ceapa mare, 1/3 telina, ½ ardei gras, 4 linguri zarzavat ciorba cu suc de rosii, 1 pastarnac mic, O mana taietei, Patrunjel verde, Leustean, Sare, Piper....

Piept de pui cu sos picant de ardei si tagliatele

Ingrediente: 1 piept de pui, 3 cepe mici, 2 catei usturoi, 150 g pasta ardei rosii, 1 varf lingurita boia iute, 1 lingurita rasa boia dulce, Busuioc, Oregano, 200 g tagliatele, Sare, Piper. Taiati pieptul de pui fasii. Condimentati-l...

Placinta cu portocale

Ingrediente: 8-10 portocale (optional si 2 mere), 10 linguri zahar, 50 g Rama ½ lingurita scortisoara, 1 pachet aluat foietaj. Curatati portocalele de coaja si de pielite. Adaugati zaharul, scortisoara si foarte putina apa, cam o cescuta. Puneti la...