duminică 23 iunie 2024

.

Importanța asigurărilor de călătorie...

Atunci când călătoriți în străinătate, fie că este vorba de o vacanță relaxantă...

Ponturi despre cum să...

Indiferent ce calități ai avea și ce realizări ai în portofoliu, interviul de...

Importanța aparatului de aer...

Aparatul de aer condiționat și filtrul HEPA au devenit două componente esențiale în...

Cum să alegi între...

În lumea financiară din ziua de azi, opțiunile de împrumut sunt variate și...
AcasăCulinarPulpe de pui...

Pulpe de pui marinate în iaurt, trase la tigaie

… Azi le-a venit rândul pulpelor de pui marinate în iaurt. Un preparat lejer, fără prea multe grăsimi, aproape fără glucide (exceptându-le pe cele din mămăliga aflată pe post de garnitură), cu multe proteine. Chiar apetisant, zic. Din ingredientele de mai jos vă rezultă una – două porții de om venit de la coasă, ori trei – patru porții pentru cei cărora li s-a recomandat o dietă hipocalorică, singura lor activitate fizică importantă fiind datul din degete la tastatură. …

 
110

100
 

Articolul integral îl găsiți AICI.

De citit!

Cartofi due formaggi

De pizza quattro formaggi cu siguranță ați auzit. Poate și de spaghetti quattro formaggi. Posibil să fi mâncat și patate due formaggi chiar dacă n-ați știut că se cheamă așa (trăitorii de Italia nu intră la socoteală). Cartofii ăștia la cuptor,...

Piept de pui pane

Când vreți să faceți “felul doi” pentru mai multe zile, dar v-ați săturat de pârjoale (chiftelepentru cei nedomiciliați în Moldova, Buzău sau Brașov, piftele pentru cei mai culți în cap) ori de șnițele din piept de pui, încercați un...

Cartofi crocanți la cuptor

Cartofi la cuptor. Din nou. Dacă la cartofii grecești vă recomandam griș, la aceștia vă recomand mălai. În același scop, de a face exteriorul cartofilor cât mai crocant. Nu durează mai mult de o oră gătirea lor în cuptor....