.

Gestionarea intoleranței la lactoză...

Intoleranța la lactoză și osteoporoza sunt două probleme de sănătate care afectează milioane...

Deserturile copilăriei

Cicolata e bună, panetonele, la fel, merge și un tiramisu. Dar nimic nu...

Top 10 lucruri esențiale...

Sezonul rece bate la ușă, iar temperaturile în scădere ne obligă să ne...

Planifică-ți vacanța cu vouchere...

Pe măsură ce vara se apropie și temperaturile cresc, mulți dintre noi încep...
AcasăCulinarPulpe de pui...

Pulpe de pui marinate la cuptor

Un preparat care necesită relativ puţin timp şi care îmbină în mod plăcut arome din cele mai diverse.

Marele secret îl reprezintă marinada în care trebuie ţinută carnea.

Am folosit două pulpe întregi dezosate (tăiate în două) şi două bucăţele mici de piept („miejii” – cum s-ar zice), pe care le-am lăsat la marinat cam 16 ore, la rece, într-o pungă resigilabilă (zip-bag). Ies de aici cam patru porţii normale.

Ce conţine marinada (cantităţile sunt orientative):

  • 3 linguri ulei de pulpă de măsline;
  • 2 linguri sos de soia;
  • 2 linguriţe de miere;
  • 1 lingură muştar de Dijon (cu seminţe de muştar în el);

Continuare…