.

De ce YouTube schimba...

Utilizarea canalelor YouTube a devenit in prezent o posibila sursa de castig, foarte...

Protejându-ne împotriva gripei de...

Gripa de tip A reprezintă o preocupare constantă pentru sănătatea publică, având capacitatea...

Planifică-ți vacanța cu vouchere...

Pe măsură ce vara se apropie și temperaturile cresc, mulți dintre noi încep...

Când ar trebui să-ți...

Prostata este atât o glandă accesorie a sistemului reproducător masculin, cât și un...
AcasăCulinarPulpe de pui...

Pulpe de pui nădușite în vin alb

Încă din vechime, puiul a făcut casă bună cu vinul, în special în Europa sudică, mediteraneană. Este suficient să amintesc aici trei preparate care au devenit, în timp, simboluri ale bucătăriei naționale: “Coq au vin” al francezilor, “Pollo alla cacciatore” al italienilor și “Kotopoulos bekri” al grecilor (dacă mai cunoașteți și altele, îmi puteți lăsa linkuri concludente în secțiunea de Comentarii). Ca să mă încadrez în peisaj, m-am gândit că niște pulpe de pui (dezosate și dezpielițate – întru a fi accesibile și celor cu restricții la mâncărurile cu excedent de colesterol) ar fi perfecte pentru un preparat ușor, suculent, relativ simplu de pregătit. A ieșit ceea ce a ieșit: vedeți mai jos…

100

Continuarea o găsiți aici.