.

10 întrebări frecvente despre...

Pătrat, dreptunghiular, hexagonal, mat, lucios. Este greu să te gândești la un material...

Ce trebuie să știm...

Tractorul cu două roți este un termen generic folosit în SUA și în...

Cum alegi parchetul stratificat?

Acasă e cel mai minunat loc, iar podeaua din lemn contribuie la transformarea...

Avantajele pieselor de la...

În lumea întreținerii și reparării auto, accesul la piese de schimb este esențial...
AcasăCulinarPunem și noi...

Punem și noi ceva pe masă la intrarea în douăzeci-douăzeci ?

Intenția mea a fost să scriu un articol despre câteva antreuri (sau aperitive) simple, pe care să le puneți pe masă la “cumpăna dintre ani”, în cazul în care nu v-ați rezervat locuri (la 400 Lei tacâmul) la vreun restaurant/pensiune/cabană, ori nu s-a învrednicit nimeni să vă invite la el/ea/ei de revelion.

_200

Ori nu v-ați propus să ieșiți “pe centru” ca să-i vedeți și să îi auziți cântând  făcând playback pe cei de la Dire Straits  Ace of Base , mă rog, ¼ din Ace of Base.

_102

Voiam să fac o scurtă introducere despre Revelioanele d’antan, dinainte de 1989, din comunism, cum se zice acum (tehnic vorbind, n-am trăit niciodată în “comunism”, unde urma a se aplica principiul marxist-leninist “de la fiecare după posibilități, fiecăruia după nevoi” ci într-o “societate socialistă multilateral dezvoltată”, în care principiul clamat și declarat era “de la fiecare după posibilități, fiecăruia după cantitatea, calitatea și importanța socială a muncii depuse”). Cum scurta introducere a depășit 2000 de cuvinte, m-am gândit că vă veți plictisi și veți sări peste ea, așa că am transformat-o în articol de sine stătător. Pe care puteți să-l citiți, sau nu. Titlul original l-am lăsat, că mi-a părut frumos. Chiar dacă n-are legătură cu conținutul, lucru devenit banal în zilele noastre.

Meniu Revelion 1977

Găsiți articolul AICI.