.

Ce este, de fapt,...

Citii un anunț de angajare și totul pare normal (responsabilități și cerințe), până...

Aventuri cu veiozele de...

Ah, ce mare brânză o veioză?! Nu-i așa? Ce poate fi atât de...

Când trebuie să căutăm...

Probabil ați văzut unele etichete de pe produse pe care scrie "fără gluten"....

Sustenabilitatea și bicicletele: O...

În era noastră modernă, cu schimbări climatice tot mai evidente și o conștientizare...
AcasăCulinarRaţă Shanghai (stirfraită)...

Raţă Shanghai (stirfraită) – Shanghai Duck Stir Fry

Este prima raţă pe care am gătit-o. Era noaptea de revelion, 2009 – 2010. Reţeta după care am lucrat încă mai este aici . Astăzi am reluat reţeta, cu care doresc să închei (deocamdată) „The Duck Breast Saga”.

Pe lângă raţa stirfraită propriu-zisă am mai adăugat şi nişte orez fiert plus (bonus) o salată de urechi de lemn cu morcovi.

Ce vă trebuie?

Un piept de raţă (250 g);

Continuarea, aici.