miercuri 11 decembrie 2024

.

De ce nu se...

Mai cu seama în ultimii ani, dar și mai înainte, am auzit patroni...

Impactul testelor genetice în...

În era modernă a medicinei personalizate, testele genetice pentru cancer și consultările genetice...

Ce trebuie să știm...

Sărurile de baie sunt minerale solubile, care sunt adăugate în apă pentru a...

Bijuterii pentru bărbați? Istoria...

Neanderthalienii au fost primii care s-au accesorizat. Istoricii cred că ar fi putut...
AcasăCulinarRaţă Shanghai (stirfraită)...

Raţă Shanghai (stirfraită) – Shanghai Duck Stir Fry

Este prima raţă pe care am gătit-o. Era noaptea de revelion, 2009 – 2010. Reţeta după care am lucrat încă mai este aici . Astăzi am reluat reţeta, cu care doresc să închei (deocamdată) „The Duck Breast Saga”.

Pe lângă raţa stirfraită propriu-zisă am mai adăugat şi nişte orez fiert plus (bonus) o salată de urechi de lemn cu morcovi.

Ce vă trebuie?

Un piept de raţă (250 g);

Continuarea, aici.

De citit!

Cartofi due formaggi

De pizza quattro formaggi cu siguranță ați auzit. Poate și de spaghetti quattro formaggi. Posibil să fi mâncat și patate due formaggi chiar dacă n-ați știut că se cheamă așa (trăitorii de Italia nu intră la socoteală). Cartofii ăștia la cuptor,...

Piept de pui pane

Când vreți să faceți “felul doi” pentru mai multe zile, dar v-ați săturat de pârjoale (chiftelepentru cei nedomiciliați în Moldova, Buzău sau Brașov, piftele pentru cei mai culți în cap) ori de șnițele din piept de pui, încercați un...

Cartofi crocanți la cuptor

Cartofi la cuptor. Din nou. Dacă la cartofii grecești vă recomandam griș, la aceștia vă recomand mălai. În același scop, de a face exteriorul cartofilor cât mai crocant. Nu durează mai mult de o oră gătirea lor în cuptor....