miercuri 12 iunie 2024

.

Câteva sfaturi înțelepte pentru...

Deși este foarte obișnuit ca fetele - și băieții - să-și găurească urechile,...

Reacția unei fetițe ieșite...

Cele două săptămâni petrecute de Alessia, alături de părinți, într-un centru de carantină...

Viața în stil minimalist....

Multă lume are impresia că a locui într-o garsonieră este o plăcere rezervată...

Sacrificii pentru frumusețe. Avantajele...

Faci ce vrei, dar știi ce faci? Vorba asta e importantă mai mult...
AcasăOrasulRata somajului in...

Rata somajului in judetul Bacau, o noua crestere

Rata somajului bacauan, in continua crestere: la finele lunii noiembrie 2012, rata somajului in judetul Bacau a ajuns la 6,29%, in crestere fata de sfarsitul lunii octombrie, cand aceasta a fost de de 6,03%.

Potrivit datelor furnizate de Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Bacau, in luna noiembrie, au iesit prin incadrare in munca ori la expirarea termenului legal de somaj, 1.394 persoane, in timp ce, in acelasi interval, numarul celor care au intrat in evidente ca someri a fost de aproape 2.000.

Astfel, in prezent, numarul somerilor inregistrati in evidente, in judetul Bacau, este de 13.969, din total 5.689 fiind femei si tot din total, 5.701 indemnizati. (Madalina Rotaru)

De citit!

Este!

Cafea este, luna e-n forma de piscot iar, greierasii fac in ciuda toamnei: “am schimbat oleaca treaba, am cantat, dar nu degeaba!”.Tot atatea motive bune de trezit si jucat pe degete... Continuarea, aici.

Septembrie

Am avut bucuria de a spune buna dimineata, toamnei, de la munte. Ce grozav, ce grozav, muntele reflectandu-se odata cu toamna in ceasca de cafea, lume multa, buna si frumoasa alaturi si ceva amintiri pentru mai tarziu.Dau binete...

Margele

In zilele de marti, diminetile se masoara in cel putin trei ceasuri bune, iar de n-or fi asa primele trei, le numaram pe urmatoarele, le facem margele ceasurile de marti, le punem in sirag si numaram la ele.La fel...