Dupa cum stiti, japonezii au o rabdare de otel si migala tocmai de aceea sunt faimosi pentru origami (arta confectionarii figurinilor din harite) si ikebana (arta aranjamentelor florale). La una din petrecerile cu cei din laborator, am invatat de la un doctorand japonez cum sa fac ratuste din prosop. Ratusca arata ca in imaginea alaturata iar mai multe detalii si pasii realizarii ratustei sunt aici.
De citit!
Culinar
Tamagoyaki – omleta japoneza
Tamagoyaki este o rulada de omleta, traditional japoneza. In general este omleta dulce, ce se mananca la sushi, insa exista si varianta sarata, ce se mananca ca aperitiv sau la micul dejun. Rulada sarata se face cu legume taiate...
Culinar
Pui cu sos de rosii si busuios si paste de orez cu legume
Duminica pe la ora 11 m-a lovit asa in moalele capului ca nu mai am nimic in frigider si ca trebuie sa fac ceva cumparaturi si eventual sa gatesc ceva. Aveam jumatate de borcan de sos de paste cu...