duminică 23 iunie 2024

.

Tot ceea ce trebuie...

Deși nu sunt bani, tichetele cadou sunt aproape la fel de bune! Cu...

Cum eficientizezi consumul de...

Eficientizarea inseamna sa economisesti cu cap, fara sa renunti la confort. Poti consuma...

Nu vă mai luați după mărimile afișate!

Multă lume experimentează sau deja a devenit campioană în cumpărăturile online. De la...

Anunțurile publicitare. Puțină istorie...

Ai pierdut un document, vrei să cumperi o mașină sau să vinzi o...
AcasăCulinarRavioli cu sos...

Ravioli cu sos de smântână și ghebe

200 copy

Paste italiene cu sos românesc – așa s-ar fi putut chema combinația despre care vreau să vă povestesc. Un preparat simplu, care vine aproape gata făcut (mă refer la acele “ravioli al funghi porcini” pe care le-am luat “de-a gata”, direct din hypermarket):

De astă dată am avut niște ravioli umplute cu Ricotta (un fel de urdă de-a italienilor) și cu funghi porcini (pe românește hribi). Pe lângă aceste paste semipreparate (250 g sunt suficiente pentru două porții generoase) o să vă mai trebuiască la sos:

Continuare …

De citit!

Cartofi due formaggi

De pizza quattro formaggi cu siguranță ați auzit. Poate și de spaghetti quattro formaggi. Posibil să fi mâncat și patate due formaggi chiar dacă n-ați știut că se cheamă așa (trăitorii de Italia nu intră la socoteală). Cartofii ăștia la cuptor,...

Piept de pui pane

Când vreți să faceți “felul doi” pentru mai multe zile, dar v-ați săturat de pârjoale (chiftelepentru cei nedomiciliați în Moldova, Buzău sau Brașov, piftele pentru cei mai culți în cap) ori de șnițele din piept de pui, încercați un...

Cartofi crocanți la cuptor

Cartofi la cuptor. Din nou. Dacă la cartofii grecești vă recomandam griș, la aceștia vă recomand mălai. În același scop, de a face exteriorul cartofilor cât mai crocant. Nu durează mai mult de o oră gătirea lor în cuptor....