joi 3 octombrie 2024

.

Cum să eviți capcanele...

În preajma sărbătorilor, este ușor să cazi în capcana consumului excesiv de alimente....

Antreprenoriatul și importanța mentoratului...

În era modernă, antreprenoriatul a devenit unul dintre cele mai discutate și atractive...

Ce să alegi pentru...

Înghețata este desertul preferat al multora în zilele toride de vară. Varietatea imensă...

Investește în confort și...

Brașov, un oraș plin de istorie și frumusețe, atrage tot mai mulți investitori...
AcasăCulinarRavioli cu sos...

Ravioli cu sos de smântână și ghebe

200 copy

Paste italiene cu sos românesc – așa s-ar fi putut chema combinația despre care vreau să vă povestesc. Un preparat simplu, care vine aproape gata făcut (mă refer la acele “ravioli al funghi porcini” pe care le-am luat “de-a gata”, direct din hypermarket):

De astă dată am avut niște ravioli umplute cu Ricotta (un fel de urdă de-a italienilor) și cu funghi porcini (pe românește hribi). Pe lângă aceste paste semipreparate (250 g sunt suficiente pentru două porții generoase) o să vă mai trebuiască la sos:

Continuare …

De citit!

Cartofi due formaggi

De pizza quattro formaggi cu siguranță ați auzit. Poate și de spaghetti quattro formaggi. Posibil să fi mâncat și patate due formaggi chiar dacă n-ați știut că se cheamă așa (trăitorii de Italia nu intră la socoteală). Cartofii ăștia la cuptor,...

Piept de pui pane

Când vreți să faceți “felul doi” pentru mai multe zile, dar v-ați săturat de pârjoale (chiftelepentru cei nedomiciliați în Moldova, Buzău sau Brașov, piftele pentru cei mai culți în cap) ori de șnițele din piept de pui, încercați un...

Cartofi crocanți la cuptor

Cartofi la cuptor. Din nou. Dacă la cartofii grecești vă recomandam griș, la aceștia vă recomand mălai. În același scop, de a face exteriorul cartofilor cât mai crocant. Nu durează mai mult de o oră gătirea lor în cuptor....