Incepeti prin prepararea aluatului pentru ca are nevoie de odihna. Faina se cerne si se pune in robot, in cazul in care nu aveti chef sa framantati la mana. Peste ea se adauga cele patru oua batute ca pentru omleta. Se asezoneaza cu un praf de sare. Puteti adauga si cativa stropi de ulei de masline. Aluatul framantat bine in robot se scoate si se pune pe o folie alimentara. Se da la rece pentru jumatate de ora. Se scoate si se framanta iar, fie la robot, fie cu mana. Se mai lasa la odihnit alte 30 de minute.
De citit!
Orasul
Un succes exemplar – a XIII-a ediție a Festivalului Internațional „Vis de Stea”
Festivalul Internațional „Vis de Stea” a încheiat a XIII-a ediție cu un succes remarcabil, adunând peste o mie de oaspeți din diverse colțuri ale țării. Marele Trofeu al festivalului a fost câștigat de Tiana-Ecaterina Cilibiu, o tânără talentată de...
De stiut
Top 10 sfaturi pentru ingrijirea câinilor
Îngrijirea unui câine poate fi o responsabilitate mare, dar și o sursă inepuizabilă de bucurie și afecțiune. Pentru a asigura sănătatea și fericirea prietenului tău patruped, este important să urmezi câteva sfaturi esențiale.Vaccinarea este esențială pentru prevenirea unor boli...
De stiut
Cum să te răcorești vara la temperaturi ridicate: Sfaturi esențiale pentru o casă mai răcoroasă
Vara poate aduce temperaturi extreme, transformând locuințele în adevărate cuptoare. Din fericire, există soluții eficiente pentru a te răcori și a menține confortul în casă, chiar și în zilele cele mai toride. Iată câteva sfaturi esențiale pentru a te...