18.9 C
Bacau

Record de vizitatori unici pe blogul Principelui Radu al Romaniei

De stiut!

In ziua de 6 februarie a.c., s-au implinit sase ani de la deschiderea online a blogului Altetei Sale Regale Principele Radu al Romaniei. In tot acest rastimp, numarul vizitatorilor unici a crescut progresiv, atingand la aceasta data, peste 4 milioane de vizitatori unici, fapt ce demonstreaza interesul crescand al societatii civile romanesti fata de prezenta tot mai activa in spatiul public a Familiei Regale a Romaniei.

In aceeasi zi, Principele Radu a mai aniversat doua evenimentelegate de Internet: implinirea a zece ani de existenta a site-ului www. princeradu. ro (deschis online in 21 februarie 2003), site vizitat pana in prezent de peste doua milioane de persoane.

Anul trecut, si tot in ziua de 21 februarie, contul You Tube al Casei Regale a Romaniei devenea accesibil online, acesta atingand dupa primul an, aproape 120.000 de vizionari de filme.

“Dupa cum indica numarul de vizitatori, blogul a devenit un remarcabil mijloc de a tine la curent societatea româneasca asupra prezentei publice a Familiei Regale, concretizata prin multitudinea activitatilor desfasurate si a evenimentelor organizate, la care au participat reprezentanti ai comunitatilor locale din intreaga tara, personalitati de seama din diverse domenii de activitate atat din tara cat si din strainatate. Sunt recunoscator tuturor celor care citesc aceste pagini si îi rog sa ramâna în continuare alaturi de noi, intrucat comunicarea ramane un element esential pentru reafirmarea valorilor, pentru o mai buna comuniune de idei si intelegere intre toti romanii”, a afirmat ASR Principele Radu al Romaniei.

“Alteta Voastra, pentru noi, cei ce aproape am devenit dependenti de blogul si site-ul Altetei Voastre, acestea au devenit un veritabil taram al demnitatii recastigate, un tarm indelung cautat si in fine regasit, la care a acostat dupa ce plutise indelung in deriva, poate obosita, dar victorioasa si recunoscatoare, barca sperantelor noastre, a setei noastre de adevar, a increderii in valorile autentice reprezentate de Familia Regala. Va suntem recunoscatori, Alteta Voastra, pentru rabdarea pe care ati avut-o atat de mult timp in a ne impartasi cu promptitudine si consecventa evenimentele cu adanci semnificatii referitoare la iubita noastra Familie Regala”, a spus Diana Lucia Zotescu, unul dintre cititorii ferventi ai blogului ASR Principele Radu.

“Citind si analizand nu doar interventiile televizate, ci si cele postate pe acest blog, va puteti convinge cu ochii vostri ca Principele Radu este un model si un punct de reper moral si intelectual pentru toti politicienii români! Avem nevoie de oameni ca Principele Radu, avem nevoie de un comportament decent, de o eleganta în exprimare, de sinceritate si dorinta puternica de a fi alaturi de români si de România”, a mai spus un alt cititor al blogului.

Blogul Principelui Radu al Romaniei contine un jurnal al Altetei Sale Regale, informatii despre activitatea membrilor Casei Regale a Romaniei, dar si o serie de analize sau articole ale celor care impartasesc valorile si interesele fundamentale ale poporului roman, sustinute si promovate de peste un secol de catre Familia Regala a Romaniei.

Romulus Dan Busnea

Previous articleTatuaje
Next articleȘi părinții (?)
- Advertisement -

Ultimele stiri