luni 15 aprilie 2024

.

Câteva sfaturi înțelepte pentru...

Deși este foarte obișnuit ca fetele - și băieții - să-și găurească urechile,...

Reacția unei fetițe ieșite...

Cele două săptămâni petrecute de Alessia, alături de părinți, într-un centru de carantină...

Viața în stil minimalist....

Multă lume are impresia că a locui într-o garsonieră este o plăcere rezervată...

Sacrificii pentru frumusețe. Avantajele...

Faci ce vrei, dar știi ce faci? Vorba asta e importantă mai mult...
AcasăActualitateReprezentanții turismului băcăuan...

Reprezentanții turismului băcăuan vor participa la Bursa și Forumul de Turism Balnear de la Băile-Felix

BF 1

Organizația Patronală a Turismului Balnear din România (OPTBR) organizează în stațiunea Băile-Felix (Hotel ,,Internațional”, 24 – 26 septembrie 2014), Bursa și Forumul de Turism Balnear. Aflată la ediția cu numărul zece, manifestarea este înscrisă pe lista evenimentelor de prim rang din România și este urmărită cu interes de mediul de afaceri ca și de specialiști străini.

Ediția din acest an începe miercuri, 24 septembrie 2014, cu sosire din 23 septembrie (când va avea loc o ,,întâlnire de revedere” la care sunt așteptați toți participanții) și va continua până vineri, 26 septembrie inclusiv, oferind și posibilitatea unui weekend prelungit la Băile-Felix. Cu această ocazie va fi vizitată și noua investiție a SC Turism Felix, complexul ,,Lotus”, de 5 stele, care cuprinde două hoteluri de cinci stele, 14 bazine cu apă, o bază de tratament echipată cu aparatură nouă, de ultimă generație, săli de conferință, restaurante, plus o zonă de agrement cu o investiție de 11 milioane de euro.
La manifestare vor participa un număr important de agenții de turism, investitori și administratori de unități specializate, reprezentanți ai autorităților centrale și locale, ai asociațiilor de turism, mass-media, specialiști din străinătate.

Printre participanți se vor numără și reprezentați ai operatorilor de turism din stațiunile Slănic-Moldova (SC ,,Perla Moldovei” SA, SC ,,Euro Vacanța” SRL, Vila ,,Ioana”, Sanatoriul Balnear ) și Târgu-Ocna (Hotel ,,Măgura”), ai Patronatului de Turism și Alimentație Bacău, Serviciului Public Județean pentru Promovarea Turismului și Coordonarea Activității de Salvamont Bacău, Asociației pentru Promovarea și Dezvoltarea Turismului din județul Bacău, Agenției de Turism ,,Inter-Tour” Bacău, dar și ai autorităților județene și locale din Slănic-Moldova, Târgu-Ocna, Moinești.

,,Evenimentul va aduce împreună parteneri de afaceri și prieteni, pentru a stabili noi contacte, a participa la un program deosebit și a asculta teme de mare interes în prezentarea unor invitați de seamă, fiind structurat pe două module : o expoziție în carul căreia este prezentat potențialul balnear și de sănătate, prin prisma infrastructurii, a programelor și a serviciilor specializate, și un forum de dezbateri, care să acopere nevoia de informații de actualitate, a unui schimb de opinii și de experiență cu și între specialiști în domeniu din țară și din străinătate”, a precizat Nicu Rădulescu, președintele OPTBR.

Noua echipă de conducere a OPTBR are în componența sa și cinci vicepreședinți, printre aceștia numărându-se și Ioan Munteanu, manager Complex Hotelier ,,Euro Vacanța” Slănic-Moldova și Vila ,,Ioana” Slănic-Molodva, singurul din zona Moldovei.

Bursa și Forumul de Turism Balnear de la Băile-Felix se va bucura și în acest an, de susținerea și Patronajul Departamentului pentru Întreprinderi Mici și Mijlocii, Mediului de Afaceri și Turism (DIMMMAT), prin Autoritatea Națională de Turism (ANT), al Organizației Mondiale a Turismului – OMT și Asociației Europene a Stațiunilor Balneare (ESPA).

Romulus Dan BUSNEA

De citit!

Infracțiuni rutiere constatate de polițiști în trafic

La data de 27 martie a.c., polițiștii Secției 2 Poliție Bacău au depistat în flagrant delict, un bărbat de 38 de ani, din orașul Dărmănești, în timp ce conducea un autoturism pe strada Aleea Parcului din municipiu, aflându-se sub...

Reținut de polițiști după ce a provocat un accident rutier

La data de 26 martie a.c., în jurul orei 20.30, polițiștii Serviciului Rutier Bacău au fost sesizați cu privire la faptul că, pe DN 2F, în localitatea Traian a avut loc un eveniment rutier.               Din primele cercetări a reieșit faptul...

Urmărit internațional pentru viol, depistat de polițiștii de investigații criminale

La data de 27 martie a.c., polițiștii Serviciului Investigații Criminale Bacău au depistat în municpiul Bacău, un bărbat de 41 de ani, din comuna Asău, urmărit la nivel internațional.               Pe numele bărbatului, autoritățile judiciare din Germania au emis un...