luni, decembrie 11, 2023

Despre superstitii: Florile II

Florile au constituit pentru oameni simboluri ale...

Cum ne pregătim o trusă de prim-ajutor și ce punem în ea?

Pentru orice eventualitate și pentru a fi...

Restrictii de circulatie in Bacau

OrasulRestrictii de circulatie in Bacau
- Advertisement -

Lucrările la tronsonul IV al conductei de aducțiune se extind pe străzile Digu Bârnat și Prelungirea Bradului. Strada Prelungirea Bradului va fi asfaltată, momentan, pe tronsonul cuprins între strada Mioriței și strada Traian Vuia.

Pe traseul conductei ce va traversa zona de nord a orașului (Digu Bârnat-Bradului-Prelungirea Bradului-Nordului-Cartier ANL- Depoului – Pasajul Calea Moinesti), circulația rutieră se va desfășura cu unele restricții.

Pe strada Prelungirea Bradului, tronsonul cuprins între strada Mioriței și strada Traian Vuia va fi asfaltat, urmat de tronsonul cuprins între strada Digu Bârnat și strada Nordului după realizarea lucrărilor la rezerva de apă. Astfel, asigurăm conducătorilor auto un traseu alternativ spre cartierul Nord (Prelungirea Bradului-Traian Vuia-Ion Ionescu de la Brad).

Traficul va fi restricționat temporar și pe strada Depoului, în zona blocurilor ANL, unde vor fi efectuate lucrările de racordare a stației de pompe din frontul de captare Mărgineni 2 la conducta de aducțiune.

Alte titluri