luni 15 iulie 2024

.

Ce este, de fapt,...

Citii un anunț de angajare și totul pare normal (responsabilități și cerințe), până...

Care ar fi cel...

De ani de zile, de cand am masina, una dintre problemele nerezolvate este...

Anunțurile publicitare. Puțină istorie...

Ai pierdut un document, vrei să cumperi o mașină sau să vinzi o...

Despre brățările dacice

Brățările dacice au fost folosite ca ornamente, monede, însemne de rang înalt și...

Retete

Dupa o cafea de luni pe care am gasit-o inexplicabil de gustoasa, așa ca o dimineată urmată de un week-end în care casa și inima ți-au fost atât de pline de lumină, culoare și emoție că nu a mai rămas loc de cuvinte, m-am și trezit că-i marți și că, nici nu apuci să spui ”cafea”, că iarăși va fi luni!

Un gând bun și pentru dimineața asta de marți, cafeaua e pregătită, desigur, iar de vrea careva și puțin noroc (pentru cel puțin trei ceasuri, evident), să amestece și… Continuarea, aici.

De citit!

Este!

Cafea este, luna e-n forma de piscot iar, greierasii fac in ciuda toamnei: “am schimbat oleaca treaba, am cantat, dar nu degeaba!”.Tot atatea motive bune de trezit si jucat pe degete... Continuarea, aici.

Septembrie

Am avut bucuria de a spune buna dimineata, toamnei, de la munte. Ce grozav, ce grozav, muntele reflectandu-se odata cu toamna in ceasca de cafea, lume multa, buna si frumoasa alaturi si ceva amintiri pentru mai tarziu.Dau binete...

Margele

In zilele de marti, diminetile se masoara in cel putin trei ceasuri bune, iar de n-or fi asa primele trei, le numaram pe urmatoarele, le facem margele ceasurile de marti, le punem in sirag si numaram la ele.La fel...