joi 11 aprilie 2024

.

Câteva sfaturi înțelepte pentru...

Deși este foarte obișnuit ca fetele - și băieții - să-și găurească urechile,...

Reacția unei fetițe ieșite...

Cele două săptămâni petrecute de Alessia, alături de părinți, într-un centru de carantină...

Viața în stil minimalist....

Multă lume are impresia că a locui într-o garsonieră este o plăcere rezervată...

Sacrificii pentru frumusețe. Avantajele...

Faci ce vrei, dar știi ce faci? Vorba asta e importantă mai mult...
AcasăActualitateInfractionalReținut de polițiști...

Reținut de polițiști după ce a condus din nou un autoturism fără permis

La data de 26 martie a.c., polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Răcăciuni au depistat în localitatea Parava un autoturism, iar la efectuarea semnalelor regulamentare de oprire acesta a accelerat continuându-și deplasarea.

              Polițiștii au procedat la urmărirea autoturismului în trafic, dar conducătorul auto a încercat să se sustragă verificărilor polițiștilor oprind în curtea locuinței sale și fugind într-o direcție necunoscută.

              În urma activităților investigativ-operative, polițiștii l-au identificat pe cel în cauză, acesta fiind un tânăr de 17 ani care în luna ianuarie a.c., a fost depistat și reținut de polițiști după ce a condus un autoturism pe DN2 E85 fără permis de conducere și s-a sustras controlului. În momentul de față acesta se afla sub măsura controlului judiciar.

              Totodată, din verificările efectuate în baza de date a reieșit că, plăcuțele cu numere de înmatriculare montate pe autoturismul condus de cel în cauză aparțin altui vehicul.

              După administrarea probatoriului, polițiștii l-au reținut pe tânăr pentu 24 de ore și l-au introdus în Arestul I.P.J. Bacău.

              Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice fără permis de conducere și conducerea sau punerea în circulație a unui autovehicul cu numere false de înmatriculare.

De citit!

Reținut de polițiști după ce a provocat un accident rutier

La data de 26 martie a.c., în jurul orei 20.30, polițiștii Serviciului Rutier Bacău au fost sesizați cu privire la faptul că, pe DN 2F, în localitatea Traian a avut loc un eveniment rutier.               Din primele cercetări a reieșit faptul...

Urmărit internațional pentru viol, depistat de polițiștii de investigații criminale

La data de 27 martie a.c., polițiștii Serviciului Investigații Criminale Bacău au depistat în municpiul Bacău, un bărbat de 41 de ani, din comuna Asău, urmărit la nivel internațional.               Pe numele bărbatului, autoritățile judiciare din Germania au emis un...

Identificați și reținuți de polițiști pentru tâlhărie calificată

La data de 26 martie a.c., polițiștii Biroului Investigații Criminale Bacău, împreună cu cei din cadrul Secției 8 Poliție Rurală Buhoci și luptători pentru acțiuni speciale, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bacău au pus în aplicare două...