Reţinut de poliţişti pentru lovire sau alte violenţe, violare de domiciliu şi lipsire de libertate în mod ilegal

 La data de 15 august a.c, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bacău au fost sesizaţi prin 112 despre faptul că, un minor de 10 luni ar fi fost luat cu forța din locuința mamei sale și transportat cu un autoturism într-o direcție necunoscută.

                  În urma activităţilor de cercetare şi investigare efectuate de polițiști s-a stabilit că, tatăl minorului, un bărbat de 39 de ani, din Bacău, însoțit de șoferul autoturismului, un tânăr de 23 de ani și un pasager de 26 de ani, s-ar fi deplasat pe raza comunei Lipova, la domiciliul fostei concubine, unde, pe fondul consumului de alcool și a unor discuții în contradictoriu, prin acte de violență, ar fi luat minorul de 11 luni și ar fi plecat către municipiul Bacău.

              Autoturismul cu cei trei bărbați și minorul în cauză a fost depistat în trafic, de polițiști, pe raza comunei Letea-Veche. Copilul a fost transportat la spital pentru efectuarea unei examinări medicale. Totodată, polițiștii au stabilit că, tânărul de 23 de ani, de la volanul autoturismului, nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, fapt pentru care, a fost întocmit dosar penal la regimul circulației rutiere.

            Bărbatul de 39 de ani a fost reţinuţi de poliţisti pentru o perioadă de 24 de ore.                                                                                    În cauză se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lipsire de libertate în mod illegal, lovire sau alte violenţe și violare de domiciliu.