duminică 19 mai 2024

.

Câteva sfaturi înțelepte pentru...

Deși este foarte obișnuit ca fetele - și băieții - să-și găurească urechile,...

Reacția unei fetițe ieșite...

Cele două săptămâni petrecute de Alessia, alături de părinți, într-un centru de carantină...

Viața în stil minimalist....

Multă lume are impresia că a locui într-o garsonieră este o plăcere rezervată...

Sacrificii pentru frumusețe. Avantajele...

Faci ce vrei, dar știi ce faci? Vorba asta e importantă mai mult...
AcasăActualitateReținut de polițiști...

Reținut de polițiști pentru tâlhărie calificată

La data de 20 septembrie a.c., polițiștii din Comănești au fost sesizați de către un operator economic cu privire la faptul că, în noaptea de 19/20.09.2021, un bărbat de 32 de ani din localitate i-a sustras o sumă de bani din punctul de lucru al societăţii.

Cu ocazia activităţilor de cercetare s-a constatat că, în noaptea de 19/20.09.2021, în jurul orei 02:00, bărbatul de 32 de ani, în timp ce se deplasa către domiciliu, s-ar fi oprit în faţa rotiseriei unde ar fi comandat mâncare.

După ce ar fi primit comanda şi restul de la o bancnotă de 50 lei, prin folosirea de ameninţări, ar fi determinat-o pe angajată să îi dea suma de 1.450 lei proveniţi din încasări.

Pe parcursul cercetărilor bănuitul a restituit administratorului rotiseriei suma de 900 lei în vederea recuperarii prejudiciului.

Faţă de bănuit, a fost luată măsura retinerii pentru o perioadă de 24 ore, fiind cercetat pentru infracțiunea de tâlhărie calificată.
Cel în cauză a fost introdus în arestul I.P.J Bacău.

De citit!

Traficant de droguri prins în flagrant

Polițiștii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bacău, în colaborare strânsă cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Bacău, au desfășurat o operațiune de amploare ce a condus la documentarea activității infracționale a trei persoane implicate în traficul...

Cum să alegi între “Creditul până la salariu” și “Creditul instant pe card”: Ghidul complet

În lumea financiară din ziua de azi, opțiunile de împrumut sunt variate și adaptate la nevoile individuale ale fiecăruia. Două dintre cele mai populare forme de credit sunt "Creditul până la salariu" și "Creditul instant pe card". Fiecare dintre...

Stagiu de pregătire de autoapărare pentru jandarmii celor două unități din Bacău

Timp de o săptămână, jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Bacău și ai Grupării de Jandarmi Mobile Bacău au participat la un stagiu de autoapărare cu instructori ai Centrului de Autoapărare din cadrul Clubului Sportiv Dinamo București.Activitățile s-au...