sâmbătă 22 iunie 2024

.

Ce trebuie să știți...

Alegerea unei bijuterii nu este un lucru simplu, mai ales dacă e vorba...

Echipamentul esențial pentru antrenamentele...

În era modernă, conștiența asupra sănătății și a activităților fizice a crescut considerabil....

Investește în confort și...

Brașov, un oraș plin de istorie și frumusețe, atrage tot mai mulți investitori...

Ce trebuie să faci...

Cine a avut o imprimanta pe mână știe că cea mai mare spaimă...
AcasăActualitateInfractionalReţinut de poliţiştii...

Reţinut de poliţiştii Secţiei 2 după ce ar fi sustras un portofel

La data de 13 martie a.c., în jurul orei 13:00, Secţia 2 Poliţie Bacău a fost sesizată de o localnică de 58 de ani, cu privire la faptul că o persoană necunoscută i-ar fi sustras portofelul din geantă.

Patrula de ordine publică s-a deplasat de îndată la faţa locului şi, în urma activităților desfășurate în teren, poliţiştii au depistat la scurt timp după comiterea faptei, un tânăr de 22 de ani, din localitate.

Cazul a fost preluat de poliţiştii de investigaţii criminale care au stabilit că, bănuitul ar fi profitat de neatenţia femeii care se afla într-o pizzerie din Bacău şi i-ar fi sustras din geantă, portofelul cu documente şi suma de 650 de lei. Ulterior, acesta l-ar fi abandonat.

Bunul sustras a fost recuperat de poliţişti şi predat păgubitei.

Cercetările continuă în cadrul unui dosar penal pentru comiterea infracţiunii de furt, iar faţă de tânărul în cauză a fost dispusă măsura reţinerii pentru 24 de ore.

Furturile din buzunare şi genţi se comit în special în locurile aglomerate. Dacă sunteţi împins ”din greșeală” în astfel de locuri, verificaţi-vă imediat buzunarul unde țineți banii sau geanta, pentru a fi siguri că nu sunteţi victima unui hoţ!

De citit!

Percheziții într-un caz de evaziune fiscală

În cadrul acțiunii JUPITER, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție și Inspectoratul General al Poliției Române, la data de 30 mai a.c., polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Bacău au pus în...

Traficantă de droguri, reținută

La data de 30 mai 2024, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Bacău, împreună cu procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul teritorial Bacău, au documentat activitatea infracțională a unei femei, bănuită...

Prolapsul organelor pelvine: Prevenție și tratament cu ajutorul exercițiilor Kegel

Prolapsul organelor pelvine este o afecțiune care afectează multe femei, în special pe cele care au avut una sau mai multe nașteri vaginale. Această problemă apare atunci când mușchii și țesuturile care susțin organele pelvine, cum ar fi uterul,...