22.3 C
Bacau

Reținut și cercetat pentru tâlhărie și furt calificat

De stiut!

Un tânăr de 27 de ani, din comuna Itești a fost reținut pentru 24 de ore, după ce polițiștii au stabilit că acesta a comis o infracțiune de tâlhărie și două infracțiuni de furt calificat.

Polițiștii din comuna Itești au fost sesizați, la data de 23.06.2013, în jurul orei 18:30, de către I. Elena de 72 de ani, localnică, despre faptul că a surprins în locuința sa un vecin, care i-a sustras o sumă de bani.

Din cercetările efectuate la fața locului a rezultat că la data de 23.06.2013, în jurul orei 18:30, în timp ce se afla în locuință, I. Elena a auzit zgomot în camera alăturată iar când a mers să vadă ce se întâmplă l-a surprins pe G. Marius, de 27 de ani. Acesta sustrăsese suma de 120 de lei și a încercat să părăsească imobilul, iar pentru a-și asigura scăparea a folosit violența.

În urma extinderii cercetărilor s-a stabilit că tânărul de 27 de ani a pătruns și în alte două locuințe din comuna Itești, de unde a sustras bunuri în valoare de 3000 de lei.

Suspectul a fost depistat pe raza comunei Itești și a fost reținut pentru o perioadă de 24 de ore, urmând a fi prezentat Prachetului de pe Lângă Judecătoria Buhuși cu propunere de arestare preventivă

- Advertisement -

Ultimele stiri