27.2 C
Bacau

Reținut și cercetat pentru ultraj contra bunelor moravuri, loviri și port ilegal de armă albă

De stiut!

Un tânăr de 19 ani din Bacău este cercetat de polițiști pentru ultraj contra bunelor moravuri, loviri sau alte violențe și port ilegal de armă albă.

Polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Bacău au intervenit, la data de 21 iunie a.c., în jurul orei 22.00, pe starda Gării din municipiul Bacău, pentru cecetarea împrejurărilor în care s-a produs un conflict între două persone.

Astfel, polițiștii au stabilit că H. Boby, de 19 ani și mama sa P. Elena, de 37 de ani s-au întânit în incinta unui magazin din zona Gării cu P. Severius, de 38 de ani, din Bacău. Între cele două părți a avut loc un conflict spontan, în timpul căruia cei doi bărbați ți-au aplicat reciproc lovituri. Conflictul a continuat în stardă iar H. Boby i-a aplicat bărbatului de 37 de ani lovituri cu o secure.

Ambele persoane au primit îngrijiri medicale la fața locului și nu au fost transportate la Spitalul Județean Bacău.

În urma controlului corporal efectuat polițiștii au găsit asupra tânărului de 19 ani securea folosită în altercație.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracţiunilor de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, lovire sau alte violenţe şi port ilegal de arme albe.

Faţă de H. Boby Gabriel a fost dispusă măsura reţinerii pe o perioadă de 24 ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bacău cu propunere de arestare preventivă.

- Advertisement -

Ultimele stiri