joi, noiembrie 30, 2023

Cum să-ți alegi o bicicletă

Când mergeți la un magazin pentru a...

Tabletele elevilor din antichitate și evul mediu

În ziua de azi, un elev cu...

Câteva sfaturi de care ai nevoie atunci când iei un credit

Creditele pentru nevoi personale pot fi folosite...

Reţinuți de poliţişti pentru comiterea infracţiunii de furt calificat

Fapt diversInfractionalReţinuți de poliţişti pentru comiterea infracţiunii de furt calificat
- Advertisement -

 La data de 22 februarie a.c., poliţiştii Biroului de Investigații Criminale Bacău au reţinut două persoane de 39 de ani și 46 de ani, din municipiul Târgu Mureș, bănuite de comiterea infracţiunii de furt calificat.

                  În perioada septembrie 2020 – februarie 2021, persoane necunoscute ar fi pătruns în diferite locuințe de pe raza municipiului Bacău, de unde au sustras mai multe bunuri, bani și bijuterii, prejudiciul reclamat fiind de aproximativ 34.000 lei.

                  În urma activităţilor specifice desfăşurate, poliţiştii au identificat şi depistat două persoane de 39 de ani și 46 de ani, din municipiul Târgu Mureș, care dețineau mai multe bunuri, respectiv bijuterii, a căror provenienţă nu a putut fi justificată.

                  Poliţiştii au reuşit probarea activităţii infracţionale a persoanelor în cadrul mai multor dosare penale în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat şi, astfel, acestea au fost reţinute pentru 24 de ore şi urmează să fie prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Bacău cu propuneri legale.

Alte titluri