luni 20 mai 2024

.

Câteva sfaturi înțelepte pentru...

Deși este foarte obișnuit ca fetele - și băieții - să-și găurească urechile,...

Reacția unei fetițe ieșite...

Cele două săptămâni petrecute de Alessia, alături de părinți, într-un centru de carantină...

Viața în stil minimalist....

Multă lume are impresia că a locui într-o garsonieră este o plăcere rezervată...

Sacrificii pentru frumusețe. Avantajele...

Faci ce vrei, dar știi ce faci? Vorba asta e importantă mai mult...
AcasăActualitateInfractionalReţinuţi de poliţiştii...

Reţinuţi de poliţiştii de investigaţii criminale pentru furt calificat. 32000 lei recuperaţi

Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Bacău au reţinut trei bărbaţi, din Bucureşti, bănuiţi de comiterea infracţiunii de furt calificat.

În fapt, la data de 16 septembrie a.c., un bătrân de 90 ani, din Bacău, a sesizat, prin apelul 112, că în aceeaşi zi, la uşa locuinţei din Bacău, în care se afla împreună cu soţia sa, au sunat trei bărbaţi care pretindeau că montează senzori pe ţevile de apă rece şi care au fost primiţi în apartament. După ce ar fi verificat chiuvetele şi ţevile din apartament, unul din cei trei tineri le-ar fi cerut suma de 45 lei, contravaloarea prestaţiei. Cei doi bătrâni ar fi refuzat după care persoanele necunoscute ar fi plecat. La scurt timp, bătrânul de 90 ani, a descoperit că i-au fost sustraşi banii pe care îi deţinea într-un plic alb şi pe una din poliţele din apartament, aproximativ 40.000 de lei.

Poliţiştii au efectuat activităţi specifice şi, la data de 18 septembrie a.c., au reuşit identificarea şi depistarea a trei bărbaţi de 27, 37 şi 43 de ani, toţi din Bucureşti. Pe numele bărbatului de 43 ani, era emis un mandat de arestare preventivă de către Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti, acesta figurând în evidenţa URMĂRIŢILOR. Asupra celor trei bărbaţi a fost găsită suma de 32.000 lei, prejudiciul fiind astfel recuperat în proporţie de 80%.

În cauză s-a dispus reţinerea pentru 24 de ore a celor trei tineri care vor fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Bacău, cu propuneri legale.

La acţiunea poliţiştilor băcăuani au participat şi poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale al Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti.

De citit!

Traficant de droguri prins în flagrant

Polițiștii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bacău, în colaborare strânsă cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Bacău, au desfășurat o operațiune de amploare ce a condus la documentarea activității infracționale a trei persoane implicate în traficul...

Cum să alegi între “Creditul până la salariu” și “Creditul instant pe card”: Ghidul complet

În lumea financiară din ziua de azi, opțiunile de împrumut sunt variate și adaptate la nevoile individuale ale fiecăruia. Două dintre cele mai populare forme de credit sunt "Creditul până la salariu" și "Creditul instant pe card". Fiecare dintre...

Stagiu de pregătire de autoapărare pentru jandarmii celor două unități din Bacău

Timp de o săptămână, jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Bacău și ai Grupării de Jandarmi Mobile Bacău au participat la un stagiu de autoapărare cu instructori ai Centrului de Autoapărare din cadrul Clubului Sportiv Dinamo București.Activitățile s-au...