duminică, octombrie 1, 2023

Curățenia la domiciliu pentru batrâni, un nou trend

Din cele mai vechi timpuri până astăzi,...

Trucuri pentru îngrijirea pielii

Știți elementele de bază: beți multă apă,...

Ce cauzează bilirubina crescută?

Bilirubina este o substanță gălbuie în sângele...

Reţinuţi pentru 24 de ore în urma comiterii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, tulburarea ordinii publice şi distrugere

Fapt diversInfractionalReţinuţi pentru 24 de ore în urma comiterii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, tulburarea ordinii publice şi distrugere
- Advertisement -

La data de 11 iulie a.c., poliţiştii din Moineşti au luat măsura reţinerii pentru 24 de ore a patru persoane, din comuna Brusturoasa, bănuite de comiterea infracţiunilor de de lovire sau alte violenţe, tulburarea ordinii publice şi distrugere.

În fapt, la data de 30 iunie a.c., în jurul orei 02.00, poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la comiterea, cu violenţă, a unor infracţiuni, în incinta unei discoteci de pe raza comunei Agăş.

Poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului au identificat un bărbat de 35 ani, din comuna Brusturoasa care, pe fondul unui conflict spontan şi a consumului de alcool, a lovit un bărbat de 37 ani, din comuna Agăş.

În urma activităţilor specifice efectuate, poliţiştii au pus în executare mandate de aducere emise pe numele a patru bărbaţi din localitatea Brusturoasa, bănuiţi de comiterea infracţiunii de lovire, cercetările fiind extinse şi pentru săvârşirea inflracţiunilor de tulburare a ordinii publice şi distrugere.

Totodată, având în vedere pericolul social al faptelor, s-a luat măsura reţinerii pentru 24 de ore, pentru cei patru bărbaţi bănuiţi de comiterea faptelor.

Alte titluri