Reţinuţi pentru tâlhărie calificată

Poliţiştii de investigaţii criminale din Bacău au depistat două persoane bănuite de comiterea infracţiunii de tâlhărie săvârşită la data de 20 octombrie a.c., asupra unui tânăr de 15 ani, din comuna Letea- Veche. Cei doi tineri în cauză au fost reţinuţi pentru 24 de ore şi, ulterior, arestaţi preventiv.

La data de 12 noiembrie a.c., poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Bacău, au reţinut doi tineri, unul de 20 de ani şi altul de 26 de ani, bănuiţi de comiterea infracţiunii de tâlhărie.
Din cercetările efectuate a reieşit că, la data de 20 octombrie a.c., în jurul orei 11.00, în timp ce tânărul de 17 ani se deplasa pedestru pe o stradă din municipiul Bacău, a fost abordat de cei în cauză, care, sub pretextul de a fi ajutaţi să caute un obiect pierdut sub un pod, i-ar fi sustras, prin violenţă, 50 de euro pe care îi avea asupra sa.

Bănuiţii au fost conduşi la sediul poliţiei, unde în baza probatoriului administrat, au fost reţinuţi de poliţişti pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Bacău.
Aceştia au fost prezentaţi instanţei de judecată care a dispus arestarea preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.