7.8 C
Bacau

Reţinuţi pentru ultraj contra bunelor moravuri şi port ilegal de armă albă

De stiut!

La data de 15.01.2012, poliţiştii Postului de Poliţie Ardeoani s-au sesizat din oficiu despre faptul că în seara zilei de 13.01.2013, într-un bar din localitate mai multe persoane au provocat scandal, eveniment ce nu a fost sesizat de nici una din persoanele implicate ori de personalul unităţii la momentul producerii.

Din cercetările efectuate poliţiştii au stabilit că în seara zilei de 13.01.2013, în jurul orei 19.30, Mihai D., de 27 de ani, din Bacău şi Aurelian M., de 22 de ani, din comuna Ardeoani, s-au deplasat la localul respectiv, unde, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, au adresat injurii mai multor consumatori, după care s-au lovit reciproc.
De asemenea, s-a stabilit că Mihai D. avea asupra sa un cuţit.

În cauză a fost întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice şi port ilegal de armă albă.

Faţă de cei doi tineri a fost luată măsura reţinerii pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore, urmând să fie prezentaţi la Parchetul de pe lângă Judecătoria Moineşti cu propunerea de arestare preventivă.

- Advertisement -

Ultimele stiri