miercuri 22 mai 2024

.

Câteva sfaturi înțelepte pentru...

Deși este foarte obișnuit ca fetele - și băieții - să-și găurească urechile,...

Reacția unei fetițe ieșite...

Cele două săptămâni petrecute de Alessia, alături de părinți, într-un centru de carantină...

Viața în stil minimalist....

Multă lume are impresia că a locui într-o garsonieră este o plăcere rezervată...

Sacrificii pentru frumusețe. Avantajele...

Faci ce vrei, dar știi ce faci? Vorba asta e importantă mai mult...
AcasăActualitateInfractionalReținuți și arestați...

Reținuți și arestați preventiv pentru tâlhărie calificată

La data de 24 septembrie a.c., în jurul orei 21.50, Secţia 2 Poliţie Bacău a fost sesizată telefonic, prin apel unic de urgență 112, de către o femeie de 28 ani, din Bacău, despre faptul că a surprins două persoane în locuinţa sa, care purtau cagule, în timp ce încercau să sustragă bunuri.

La faţa locului au fost dirijate trei patrule auto de siguranţă publică care au depistat în flagrant, în locuinţa reclamantei, două persoane de sex masculin, de 41 și 23 de ani, tată și fiu, ambii din municipiul Bacău.

În urma primelor verificări efectuate a rezultat faptul că cei doi bărbați au pătruns prin forţarea și escaladarea unui geam termopan în locuinţa părții vătămate, cu intenţia de a sustrage bunuri, unde au fost surprinşi de acesta şi concubinul ei, întorcându-se de la cumpărături.

În încercarea de a scăpa, cei doi au lovit-o și au împins-o pe reclamantă, însă aceasta, ajutată de concubinul ei, a reușit imobilizarea lor până la sosirea polițiștilor.

La controlul corporal efectuat de polițiști asupra celor doi au fost identificate mai multe bijuterii din aur, o șurubelniță, o lanternă și 2 tricouri de copil, pe care aceștia le-au folosit pe post de măști.

În cauză a fost întocmit dosar penal în care sunt efectuate cercetari sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată.

Cei doi bărbați au fost reținuți de polițiști pentru o perioadă de 24 ore, iar la data de 25 septembrie a.c. au fost prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Bacău cu propunerea de arestare preventivă.

Instanţa de judecată a admis propunerea, iar pe numele celor doi au fost emise două mandate de arestare preventivă pe o durată de 30 de zile.

De citit!

Tânăr reținut pentru tâlhărie în orașul Comănești

La data de 29 martie a.c., sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Moinești, polițiștii din cadrul Poliției orașului Comănești au pus în aplicare 3 mandate de percheziție domiciliară într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de tâlhărie. Un tânăr...

Bărbat din Onești amendat de două ori în aceeași zi pentru depășirea limitelor de viteză

În data de 30 martie a.c., în jurul orei 08:30, un echipaj de poliție din cadrul Biroului Rutier Onești a depistat un conducător auto în vârstă de 44 de ani, pe Calea Brașovului din localitate, în timp ce conducea...

Traficant de droguri prins în flagrant

Polițiștii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bacău, în colaborare strânsă cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Bacău, au desfășurat o operațiune de amploare ce a condus la documentarea activității infracționale a trei persoane implicate în traficul...