duminică, septembrie 24, 2023

Câteva sfaturi de care ai nevoie atunci când iei un credit

Creditele pentru nevoi personale pot fi folosite...

Ce trebuie să știți despre cercei

De la cercei cu mărgele la cercei...

Marker, liner, koki… Ce sunt și la ce folosesc

Marker pen, fine liner, marking pen, felt-tip...

Rezultate negative la 145 de teste Covid19 la Unitatea Primiri Urgențe și în Secția “Neurologie” din cadrul SJU Bacău

ActualitateSanatateRezultate negative la 145 de teste Covid19 la Unitatea Primiri Urgențe și în Secția "Neurologie" din cadrul SJU Bacău
- Advertisement -

SJU Bacău continuă testările personalului medical aflat în prima linie a luptei contra epidemiei Covid19. Ieri și azi au fost testate 145 de persoane, din cadrul UPU, respectiv din secția “Neurologie”, urmare a unei suspiciuni de infecție la nivelul acestei secții.

TOATE cele 145 de persoane testate au avut rezultat negativ (nu sunt infectate cu Covid19).

În cursul zilei de miercuri, 15 aprilie, au fost testate 35 de persoane din cadrul UPU, rezultatele fiind negative; în cursul zilei de joi, 16 aprilie, au fost testate alte 22 de persoane din cadrul Secției “Neurologie” (rezultate negative), respectiv 88 de persoane din cadrul UPU, de asemenea cu rezultate negative.

SJU Bacău face eforturi pentru menținerea sub control a răspândirii Covid19, dar mai ales pentru PROTEJAREA PERSONALULUI MEDICAL AFLAT ÎN LINIA ÎNTÂI.

Conducerea SJU Bacău roagă personalul medical, îndeosebi cel din #PrimaLinie, să nu dea curs informațiilor tip “Fake News” care circulă în spațiul public și care sunt lansate cu scopul de a crea panică și de a compromite activitatea medicală derulată în spital.

Alte titluri