duminică 29 septembrie 2024

.

Nu vă mai luați după mărimile afișate!

Multă lume experimentează sau deja a devenit campioană în cumpărăturile online. De la...

Cum alegem o baterie...

Alegerea unei baterii de bucătărie este dificilă. Diversitatea de stiluri, materiale și finisaje...

Cum să ascunzi o...

O cameră de supraveghere este bună la casa omului si nu mai detaliem...

Investește în confort și...

Brașov, un oraș plin de istorie și frumusețe, atrage tot mai mulți investitori...
AcasăCulinarRisotto cu spanac,...

Risotto cu spanac, leurdă și câteva cozi de ciuperci

124 copyVarianta pe care am încropit-o conține unt, “parmezan” și supă de pui, dar se poate face și în varianta de post, fără brânză, numai cu ulei vegetal în loc de unt și cu supă de legume (sau chiar apă) în locul supei de pui. Nu va avea aceași savoare, dar na! Credința-i credință și postu-i post.

Articol integral aici.

De citit!

Cartofi due formaggi

De pizza quattro formaggi cu siguranță ați auzit. Poate și de spaghetti quattro formaggi. Posibil să fi mâncat și patate due formaggi chiar dacă n-ați știut că se cheamă așa (trăitorii de Italia nu intră la socoteală). Cartofii ăștia la cuptor,...

Piept de pui pane

Când vreți să faceți “felul doi” pentru mai multe zile, dar v-ați săturat de pârjoale (chiftelepentru cei nedomiciliați în Moldova, Buzău sau Brașov, piftele pentru cei mai culți în cap) ori de șnițele din piept de pui, încercați un...

Cartofi crocanți la cuptor

Cartofi la cuptor. Din nou. Dacă la cartofii grecești vă recomandam griș, la aceștia vă recomand mălai. În același scop, de a face exteriorul cartofilor cât mai crocant. Nu durează mai mult de o oră gătirea lor în cuptor....