luni 20 mai 2024

.

Câteva sfaturi înțelepte pentru...

Deși este foarte obișnuit ca fetele - și băieții - să-și găurească urechile,...

Reacția unei fetițe ieșite...

Cele două săptămâni petrecute de Alessia, alături de părinți, într-un centru de carantină...

Viața în stil minimalist....

Multă lume are impresia că a locui într-o garsonieră este o plăcere rezervată...

Sacrificii pentru frumusețe. Avantajele...

Faci ce vrei, dar știi ce faci? Vorba asta e importantă mai mult...
AcasăOrasulRonald Gavril: «Vreau...

Ronald Gavril: «Vreau sa castig fiecare runda in parte»

Boxerul român Ronald Gavril a declarat că nu va încerca să obţină un KO în meciul cu americanul David Benavidez, pentru titlul mondial WBC la categoria supermijlocie, ci vrea să câştige fiecare rundă în parte.

”Oamenii din spatele său au încercat să-l facă un superstar înainte de a lupta cu mine. Nu ştiu ce au spus înaintea primului meci, dar cred că ar trebuie să aştepte până după revanşă. Sunt boxerul mai puternic… Nu voi căuta knockout-ul. Voi încerca să câştig fiecare rundă, dar şi să nu las verdictul la îndemâna arbitrilor-judecători, ca data trecută”, a declarat Ronald ”The Thrill” Gavril în presa americană.

Campionul David Benavidez a declarat, la rândul său, că vrea să îi încheie cariera lui Gavril: ”O să-l fac pe Gavril să se retragă după acest meci. O să-l fac KO. (…) Nu va mai dori să boxeze după ce o să termin cu el. M-a trimis la podea, dar nu m-a rănit în niciun fel în primul meci. M-am ridicat şi am zâmbit. Nu i-am simţit deloc forţa”.

Pugilistul român a replicat la aceste afirmaţii: ”Cred că Benavidez vorbeşte prea mult. Înaintea primului meci a spus că mă va face KO după 4-5 runde. Nu m-a putut opri. Iar acum a spus acelaşi lucru înaintea revanşei. Nu poate face asta. De ce credeţi că şi-a luat un nou preparator fizic?”.

”Nu cred că Gavril poate boxa mai bine decât a făcut-o în ultimul meci. Nu mai are multe trucuri, îmbătrâneşte. Am lucrat la mai multe stiluri pentru acest meci şi simt că sunt mai mult decât pregătit. Sunt foarte motivat şi am fost foarte concentrat. O să urc în ring şi să îl fac KO! Cred că în primul meci puteam face mai mult. Toată lumea îmi spune că Gavril ar fi trebuit să câştige primul meci şi asta m-a motivat să mă antrenez bine în cantonament”, a mai spus Benavidez.

Tânărul boxer american a indicat şi runda în care va încheia meciul în care îşi pune în premieră în joc centura de campion: ”Cred va fi un KO prin runda a cincea. Va fi o combinaţie al corp şi bărbie”.

Gavril şi Benavidez se vor înfrunta sâmbătă într-o gală ce va avea loc Mandalay Bay Events Center din Las Vegas.

Acest meci pentru titlul mondial WBC la categoria supermijlocie este o revanşă a duelului din luna septembrie, când Ronald Gavril (31 ani) a fost învins la puncte de David Benavidez (21 ani), tot la Las Vegas. Benavidez (20 ani în acel moment) a fost văzut învingător de doi arbitri-judecători, cu 116-111 şi 117-111, în timp ce Gavril (care l-a trimis la podea pe american în ultima rundă) a fost creditat ca învingător de altul, cu 116-111.

În septembrie, David Benavidez a obţinut a 19-a sa victorie la profesionişti din tot atâtea meciuri (17 KO), devenind cel mai tânăr campion mondial din istorie la categoria supermijlocie, dar şi cel mai tânăr campion mondial la zi, indiferent de categorie.

Gavril a suferit a doua sa înfrângere la profesionişti, având 18 victorii (14 KO). El a ratat atunci şansa de a deveni al cincilea boxer român campion mondial la profesionişti, după Mihai Leu, Leonard Doroftei, Lucian Bute şi Adrian Diaconu.
AGERPRES

De citit!

Traficant de droguri prins în flagrant

Polițiștii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bacău, în colaborare strânsă cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Bacău, au desfășurat o operațiune de amploare ce a condus la documentarea activității infracționale a trei persoane implicate în traficul...

Cum să alegi între “Creditul până la salariu” și “Creditul instant pe card”: Ghidul complet

În lumea financiară din ziua de azi, opțiunile de împrumut sunt variate și adaptate la nevoile individuale ale fiecăruia. Două dintre cele mai populare forme de credit sunt "Creditul până la salariu" și "Creditul instant pe card". Fiecare dintre...

Stagiu de pregătire de autoapărare pentru jandarmii celor două unități din Bacău

Timp de o săptămână, jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Bacău și ai Grupării de Jandarmi Mobile Bacău au participat la un stagiu de autoapărare cu instructori ai Centrului de Autoapărare din cadrul Clubului Sportiv Dinamo București.Activitățile s-au...