.

Cum a fost inventat...

Condiționarea aerului este procesul de îndepărtare a căldurii și de control al umidității...

Curățenia la domiciliu pentru...

Din cele mai vechi timpuri până astăzi, bătrânețea a fost văzută ca un...

Deserturile copilăriei

Cicolata e bună, panetonele, la fel, merge și un tiramisu. Dar nimic nu...

Ce trebuie să știți...

Am crescut într-un apartament plin cu plante. Cea mai mare era o iederă...
AcasăCulinarRondele de dovlecei...

Rondele de dovlecei în crustă de pesmet, parmezan şi ou la cuptor

dovleceiO reţetă care se abate de la clasicul dovlecel pané, tăvălit prin făină şi prin ou şi apoi înecat în uleiul din tigaie. Durează ceva mai mult prepararea (30 – 35 de minute la cuptor) însă scăpaţi de făina prăjită şi de excesul de ulei cu care se îmbibă dovleceii prăjiţi în tigaie. Nu trebuie să mă credeţi pe cuvant, puteţi încerca şi singuri :) .

Continuare…