duminică 6 octombrie 2024

.

 Creditul rapid și creditele...

În fața imprevizibilității vieții, mulți dintre noi se pot confrunta cu situații financiare...

Marker, liner, koki… Ce...

Marker pen, fine liner, marking pen, felt-tip pen, flow marker, sign pen (în...

O dilemă mereu actuală:...

Sunt profesionișți care încearcă să-și dezvolte o afacere pe cont propriu și clachează....

eReader sau tabletă?

Chiar dacă cititul nu mai este cea mai plăcută zăbavă din viața omului,...
AcasăCulinarRondele de dovlecei...

Rondele de dovlecei în crustă de pesmet, parmezan şi ou la cuptor

dovleceiO reţetă care se abate de la clasicul dovlecel pané, tăvălit prin făină şi prin ou şi apoi înecat în uleiul din tigaie. Durează ceva mai mult prepararea (30 – 35 de minute la cuptor) însă scăpaţi de făina prăjită şi de excesul de ulei cu care se îmbibă dovleceii prăjiţi în tigaie. Nu trebuie să mă credeţi pe cuvant, puteţi încerca şi singuri :) .

Continuare…

De citit!

Cartofi due formaggi

De pizza quattro formaggi cu siguranță ați auzit. Poate și de spaghetti quattro formaggi. Posibil să fi mâncat și patate due formaggi chiar dacă n-ați știut că se cheamă așa (trăitorii de Italia nu intră la socoteală). Cartofii ăștia la cuptor,...

Piept de pui pane

Când vreți să faceți “felul doi” pentru mai multe zile, dar v-ați săturat de pârjoale (chiftelepentru cei nedomiciliați în Moldova, Buzău sau Brașov, piftele pentru cei mai culți în cap) ori de șnițele din piept de pui, încercați un...

Cartofi crocanți la cuptor

Cartofi la cuptor. Din nou. Dacă la cartofii grecești vă recomandam griș, la aceștia vă recomand mălai. În același scop, de a face exteriorul cartofilor cât mai crocant. Nu durează mai mult de o oră gătirea lor în cuptor....