.

Trucuri pentru îngrijirea pielii

Știți elementele de bază: beți multă apă, dormiți suficient și spălați-vă fața. Dar...

Ce sunt dozatoarele de...

Pâna pe la finele secolului al XIX-lea, în cele mai multe cazuri, mărfurile...

Deserturile copilăriei

Cicolata e bună, panetonele, la fel, merge și un tiramisu. Dar nimic nu...

Tot ceea ce trebuie...

Majoritatea autovehiculelor diesel sunt prevăzute cu un filtru de particule.Este posibil să fi...
AcasăCulinarRulada de cacao...

Rulada de cacao cu frisca si kiwi

Ingrediente: 6 oua, 6 linguri zahar, 6 linguri faina, 3 linguri cacao, Esenta rom, 4 kiwi, 300 g frisca. Bateti albusurile spuma cu un praf de sare. Adaugati treptat zaharul, apoi galbenusurile, esenta de rom, faina si la final cacao. Puneti compozitia pe hartie de copt, in tava. Coaceti blatul 20 minute la 180 grade Celsius.

Scoateti-l pe un prosp de bucatarie umed, pe care ati presarat zahar. Cand s-a racit blatul intindeti frisca. Taiati fructele de kiwi feliute si aranjati-le peste frisca. Rasuciti blatul usor, din aproape sa ii dati forma de rulada. Puneti rulada pe o tava si taiati…continuare