După minunata ruladă de spanac cu cremă de brânză și ton, care arată precum “o coloană vertebrală verde sau o târâtoare” după cum sincer a declarat o bună prietenă când a văzut poza (dacă încă mai sunteți curioși cum se face, ori măcar cum arată, dați un click scurt aici), a venit rândul unei alte rulade, cu cremă de brânză și somon de data aceasta.
Somonul folosit poate fi afumat sau marinat, important e să aibă culoarea roz-somon. Nu trebuie să fie prea mult, crema pe care am folosit-o eu avea 0,8% somon (mai puțin decât alcool este într-un Radler, dar mai mult decât într-o bere fără somon alcool). Dacă totuși doriți o cremă cu ceva mai mult somon, puteți încerca una din variantele cu somon afumat sau somon marinat, în combinație cu brânză proaspătă de vaci, brânză Mascarpone, cu sau fără adaos de smântână. Găsiți mai la vale linkurile spre amestecurile respective.
Continuarea, doar AICI.