luni 16 septembrie 2024

.

Brânza de vaci: Un...

Brânza de vaci este unul dintre alimentele cele mai apreciate de-a lungul timpului...

Sustenabilitatea și bicicletele: O...

În era noastră modernă, cu schimbări climatice tot mai evidente și o conștientizare...

Ce greșeli facem când...

Vrem să ne vindem mașina și ne grăbim să o facem. Vrem să...

Importanța sportului pentru dezvoltarea...

Sportul joacă un rol esențial în dezvoltarea fizică și psihică a copiilor. Participarea...
AcasăCulinarRuladă din cotlet...

Ruladă din cotlet de porc – un fel de Porchetta

126 copy

Ideea preparării acestei bucăți de carne nu este deloc originală; am preluat-o dintr-o postare de-a lui Adi Hădean pe o rețea de socializare (ce-mi plac mie știrile astea cu “publicat pe o rețea de socializare”, ori comunicatele de la Protecția Consumatorului despre “un important lanț de hypermarketuri”). Numai că n-am avut nici carnea potrivită și nici cuptorul meu n-a vrut să staționeze de fel la 150 ˚C. Așa că am făcut și eu cum m-am priceput mai bine, respectând măcar partea cu condimentele. Și pe aia, până la un punct.

Continuare

De citit!

Cartofi due formaggi

De pizza quattro formaggi cu siguranță ați auzit. Poate și de spaghetti quattro formaggi. Posibil să fi mâncat și patate due formaggi chiar dacă n-ați știut că se cheamă așa (trăitorii de Italia nu intră la socoteală). Cartofii ăștia la cuptor,...

Piept de pui pane

Când vreți să faceți “felul doi” pentru mai multe zile, dar v-ați săturat de pârjoale (chiftelepentru cei nedomiciliați în Moldova, Buzău sau Brașov, piftele pentru cei mai culți în cap) ori de șnițele din piept de pui, încercați un...

Cartofi crocanți la cuptor

Cartofi la cuptor. Din nou. Dacă la cartofii grecești vă recomandam griș, la aceștia vă recomand mălai. În același scop, de a face exteriorul cartofilor cât mai crocant. Nu durează mai mult de o oră gătirea lor în cuptor....