marți 21 ianuarie 2025

.

Pe ce „sol” construim...

Explicaţiile psihologului Laura Maria CojocaruÎn acesta viață, avem de învățat lecția relaționării, lecția...

Cum să-ți păstrezi electrocasnicele...

Ghid de întreținere pentru mașina de spălat vase și lada frigorifică" În acest articol,...

10 lucruri de știut...

Alegerea unei chiuvete de baie poate fi un pic copleșitoare, dar numai atunci...

Lucruri pe care le...

Având în vedere că aproape jumătate dintre persoanele în vârstă au nevoie de...
AcasăCulinarRulouri din piept...

Rulouri din piept de pui umplute cu Brie şi învelite în Prosciutto

Arată bine, nu? Şi nu sunt nici chiar aşa de greu de făcut.

Ce vă trebuie?

Ingredientele sunt dintre cele mai banale: piept de pui (4 felii a 80 – 100 g), prosciutto crudo (8 felii), brânză Brie (cca. 100 g), ciuperci Champignon mici (2 – 3 buc.) pentru decor, sare şi piper (după gust). Cantităţile din paranteză sunt suficiente pentru 4 rulouri (socotiţi câte două rulouri de persoană).

Continuare…

De citit!

Cartofi due formaggi

De pizza quattro formaggi cu siguranță ați auzit. Poate și de spaghetti quattro formaggi. Posibil să fi mâncat și patate due formaggi chiar dacă n-ați știut că se cheamă așa (trăitorii de Italia nu intră la socoteală). Cartofii ăștia la cuptor,...

Piept de pui pane

Când vreți să faceți “felul doi” pentru mai multe zile, dar v-ați săturat de pârjoale (chiftelepentru cei nedomiciliați în Moldova, Buzău sau Brașov, piftele pentru cei mai culți în cap) ori de șnițele din piept de pui, încercați un...

Cartofi crocanți la cuptor

Cartofi la cuptor. Din nou. Dacă la cartofii grecești vă recomandam griș, la aceștia vă recomand mălai. În același scop, de a face exteriorul cartofilor cât mai crocant. Nu durează mai mult de o oră gătirea lor în cuptor....