joi, noiembrie 30, 2023

Măștile faciale și beneficiile pentru sănătatea pielii

Pe lângă rolul lor crucial în protecția...

Știi cum trebuie să-ți îngrijești câinele?

Indiferent dacă tocmai ai adoptat un nou...

De ce dăm cadouri de Crăciun?

Dăruirea de cadouri în general este o...

Rulouri umplute cu brânză și pește

CulinarRulouri umplute cu brânză și pește
- Advertisement -

Chiar dacă pe internet circulă povestea cu “nu se pun alături, în același preparat, peștele/fructele de mare cu brânzeturile” consecințele variind între “îți apar pete albe pe piele, sau chiar mori” și “îți dă mia nonna cu mestola în testa”, am mai făcut chestii, antreuri în special, în care am combinat somon fumée cu mascarpone, sau ton cu brânză de vaci. Ba chiar “am preparat” și ton afumat cu brânză Gorgonzola. Nu mi-au ieșit pete albe pe piele, n-am murit (încă) și nici nu mi-am luat polonice-n cap (deocamdată).

_114

Câteva antreuri / aperitive simple, rapide, de efect (cromatic dar și papilo-gâdilitor) care dau bine pe orice masă “la ocazii”. Ba chiar și la un bufet suedez.

Vă trebuie doar câteva ingrediente: pește afumat, brânză tartinabilă, lipii. Eventual sare, piper și decorațiuni comestibile.

_211

Vedeți AICI ce aveți de făcut.

Alte titluri