marți, octombrie 3, 2023

Cum întâmpinăm Marea Foamete?

Timpurile se schimbă, dragii moșului, și ceea...

ŠKODA 1000 MB: schimbarea revoluționară de concept

ŠKODA a construit o linie de producție...

Ce fel de mașină să-mi iau?

N-ai câștigat la loto, nu ai părinții...

S-a dat drept fratele său pentru că nu avea permis

Fapt diversInfractionalS-a dat drept fratele său pentru că nu avea permis
- Advertisement -

Polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Podu Turcului au depistat în trafic un bărbat de 57 de ani, din județul Vaslui, care se deplasa pe DN 11A, pe raza comunei, într-un autoturism. În momentul în care a fost oprit și legitimat, conducătorul auto s-a prezentat ca fiind fratele său, în vârstă de 54 de ani, care era posesorul unui permis de conducere valabil.

Cu toate acestea, polițiștii au avut suspiciuni cu privire la identitatea prezentată de șofer, motiv pentru care l-au dus la sediul secției de poliție pentru a fi verificat cu atenție. În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că bărbatul depistat la volan nu era cel care pretindea a fi, ci era de fapt fratele său mai mic, care nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În aceste condiții, polițiștii continuă cercetările pentru a stabili împrejurările exacte în care s-a produs această situație, precum și pentru a lua măsurile legale care se impun. Conducerea unui vehicul fără permis de conducere este o infracțiune care se pedepsește conform legii, iar falsul privind identitatea este de asemenea o infracțiune gravă care poate avea consecințe foarte serioase.

În contextul acestor evenimente, polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Podu Turcului atrag atenția asupra importanței respectării legilor și regulilor în trafic, precum și asupra necesității prezentării unei identități reale și a unui permis de conducere valabil. În acest fel, se poate evita producerea unor situații neplăcute și se poate contribui la asigurarea siguranței rutiere pentru toți participanții la trafic.

Alte titluri