joi, septembrie 28, 2023

Dacă se taie curentul, cum vom supraviețui?

Situația nu este tocmai roz și perspectivele...

Brățările bărbătești: Moft sau necesitate?

În general, bărbații se împacă (vorba vine...)...

S-a deschis librăria Cărturești din Bacău

OrasulS-a deschis librăria Cărturești din Bacău
- Advertisement -

Vineri, 18 martie 2023, Cărturești a inaugurat cea de-a 45-a librărie din rețea, în orașul Bacău. Cu o atmosferă demnă de pus în arhiva evenimentelor de deschidere, clienții au fost întâmpinați cu suflet și energie bună. Cartea, muzica și celelalte frumuseți au adus oamenii împreună într-o călătorie pe care și-o doresc de cursă lungă, infinită.

Clienții au avut parte de o experiență de neuitat, schimbând păreri, bucurându-se, întrebându-se și cântând prin librăria plină de veselie. Ei au transmis mulțumiri și recunoștință pentru faptul că împreună aduc spiritul Cărturești și în orașul Bacău.

Aceasta este o veste bună pentru iubitorii de carte și cultură din Bacău și împrejurimi, care se vor bucura acum de o librărie modernă și bine echipată, gata să îi inspire și să îi încânte cu o selecție largă de cărți, muzică și alte produse deosebite.

Cu această deschidere, Cărturești își continuă expansiunea în întreaga țară, oferind o experiență unică de cumpărături și promovând cultura și creativitatea. Clienții sunt invitați să viziteze noua librărie din Bacău și să se bucure de toate frumusețile pe care le oferă.

fotografii de Marina MORARIU

Alte titluri