22.8 C
Bacau

S-a incheiat concursul de admitere la scoala care pregateste viitorii agenti de penitenciare

De stiut!

La sediul Scolii Nationale de Pregatire a Agentilor de Penitenciare din Targu-Ocna (SNPAP), a avut loc in perioada 01 – 13 septembrie 2013, sesiunea de admitere pentru ocuparea a 200 locuri (30 femei si 170 barbati), la care s-au inscris un numar de 615 candidati (dintre care 474 barbati si 141 femei).

Concursul de admitere a fost coordonat de catre o comisie centrala de admitere si de comisii separate, respectiv comisia pentru efectuarea contravizitei medicale, comisia pentru verificarea aptitudinilor fizice, comisia pentru verificarea cunostintelor la “Limba româna” si comisia pentru verificarea cunostintelor la “Istoria românilor.

Ultima medie a celor declarati admisi a fost de 8,61 la femei si de 6,95 la barbati. De asemenea, un numar de 24 de candidati nu s-au prezentat in vederea sustinerii probelor de concurs. In perioada 11 – 12 septembrie au fost solutionate 54 de contestatii si recorectate lucrarile, dar nu s-a constatat nicio diferenta fata de nota initiala, fapt care a dus la respingerea contestattiilor; in data de 13 septembrie au fost afisate rezulatatele finale la sediul institutiei si transmise in format electronic la unitatile care au selectionat candidatii, iar rezultatele obtinute de catre candidati au fost publicate pe site-ul Administratiei Nationale a Penitenciarelor (ANP), respectiv SNPAP Targu-Ocna.

Modul de organizare si desfasurare a concursului de admitere a fost atent monitorizat de catre un reprezentat al Federatiei Sindicatelor din ANP, in calitate de observator.
Romulus Dan Busnea

- Advertisement -

Ultimele stiri