duminică, septembrie 24, 2023

Tabletele elevilor din antichitate și evul mediu

În ziua de azi, un elev cu...

Ce trebuie să știi despre câinii Golden Retriever

Câinii Golden Retriever au o reputație bună,...

S-a infiintat Bacău Rally Team. Va concura in Campionatului Naţional de Raliuri Dunlop

ActualitateSportS-a infiintat Bacău Rally Team. Va concura in Campionatului Naţional de Raliuri Dunlop
- Advertisement -

Debutul sezonului 2013 al Campionatului Naţional de Raliuri Dunlop aduce ca şi noutate înfiinţarea echipei Bacău Rally Team, proiect asumat de pilotul oneştean Adrian Răspopa, care îl va avea în dreapta sa pe navigatorul Cătălin Grigoriu. Cei doi vor concura pe un Citroen DS3 R3 încadrat la Clasa 5. Cel de-al doilea echipaj nominalizat să puncteze pentru BRT este format din Bogdan Samoilă şi Florin Cojocaru, aceştia evoluând pe o maşină ce le este familiară, o Dacia Logan de Clasa 9.

Pentru a ridica miza în întrecerea echipelor, componenţei băcăuane i se va alătura echipajul Dan Girtofan/Adrian Berghea la bordul performanţei Skoda Fabia S 2000 de Clasa 2.

Deşi este o echipă care s-a întemeiat pe prietenie, BRT îşi sporeşte şansele de a se impune în faţa echipelor mari care şi-au împărţit locurile fruntaşe în ultimii ani, dat fiind faptul că obiectivul fiecărui echipaj în parte este acela de a caştiga clasa în cadrul căreia evoluează.

Pentru că a fost conceput să promoveze judeţul Bacău, proiectul BRT beneficiază de sprijinul Primăriei Oneşti şi al Consiliului Judeţean Bacău.

În acest sens BRT vizează şi o componentă socială prin organizarea de cursuri motivaţionale în licee cu scopul de a promova valorile locale şi performanţa în viaţa profesională tinerilor care sunt în căutarea temeiului dezvoltării personale. Totodată vor fi întreprinse acţiuni pentru a apropia comunitatea băcăună de motorsport şi de noţiunile de siguranţă în trafic.

Pentru îndeplinirea tuturor obiectivelor pe care şi le-a propus, Bacău Rally Team se bazează pe partenerii Popas Trebes, Comfert, Pambac, Mere Iţeşti, cât şi de partenerii tehnici Omniasig, Go Pro, Sky Wellnes, Vostok Europe prin Russian Shop şi AutoPlus Oneşti.

Alte titluri