25 C
Bacău
miercuri, mai 31, 2023

Câteva lucruri de făcut înainte de a începe fertilizarea in vitro

Înainte de a începe tratamentul propriu-zis, există...

Două electrocasnice fără de care nu poți trăi cu adevărat

Nu e nimic exagerat. Desigur, poți să...

Ce este, de fapt, o scrisoare de intenție ?

Citii un anunț de angajare și totul...

S-a lansat licitația pentru trei loturi ale autostrăzii Autostrăzii Bacău-Paşcani

ActualitateAfaceriS-a lansat licitația pentru trei loturi ale autostrăzii Autostrăzii Bacău-Paşcani
- Advertisement -

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a anunţat luni, pe pagina sa de Facebook, lansarea în licitaţie a contractelor pentru construcţia celor trei loturi ale autostrăzii Autostrăzii Bacău-Paşcani, în lungime de 77,39 kilometri, şi o valoare totală de 5,858 de miliarde de lei (fără TVA).

“CNAIR a transmis astăzi în SICAP anunţul de participare pentru construcţia celor 77,39 km ai acestei autostrăzi, care face parte din A7 (Autostrada Moldovei). Anunţul de participare pentru cele 3 loturi va fi vizibil în SICAP imediat după publicarea acestuia în Jurnalul Oficial al Uniunii Europene. Data limită pentru depunerea ofertelor este 15.09.2022”, a scris Grindeanu pe pagina de socializare.

Astfel, Lotul 1: (Săuceşti -Trifeşti) va avea o lungime de 30,3 km şi o valoare estimată de 2,041 miliarde de lei (fără TVA), Lotul 2: (Trifeşti-Gherăeşti) – 18,99 km şi o valoare estimată de 1,601 miliarde de lei (fără TVA), iar Lotul 3: (Mirceşti-Paşcani) – 28,09 km şi o valoare estimată de 2,215 miliarde de lei (fără TVA).

Execuţia fiecărui lot va dura 30 de luni, iar valoarea totală de 5,858 de miliarde de lei (fără TVA), necesară lucrărilor, va fi asigurată prin PNRR.

Alte titluri