marți, decembrie 12, 2023

Cum tratăm o întindere de ligament?

Un ligament este o bandă fibroasă de...

Trigliceridele: care e problema cu ele?

Dacă v-ați urmărit tensiunea arterială și nivelul...

S-a pus piatra de temelie a ansamblului social-filantropic Ovidenia: Biserica, capela, cantina sociala, brutarie, centru pentru copii si azil de noapte

OrasulS-a pus piatra de temelie a ansamblului social-filantropic Ovidenia: Biserica, capela, cantina sociala, brutarie, centru pentru copii si azil de noapte
- Advertisement -

Astazi, pe la orele pranzului, s-a pus piatra de temelia a unui ansamblu social-filantropic care va fi construit de Asociatia Ovidenia pe dealul de la Sarata, la foarte mica distanta de noul cimitir al orasului.

O pleiada de politicieni si oameni de afaceri au vrut participat la aceasta actiune, la care a venit sa slujeasca si PS Ioachim Bacauanul, arhiepiscop vicar al Arhiepiscopiei Romanului si Bacaului.

“Am pus astazi piatra de temelie a noului lacas bisericesc ce va face parte din ansamblul social-filantropic Ovidenia. Speram ca in doi-trei ani acesta sa fie finalizat” – a declarat preotul Ovidiu Radu, initiatorul acestui asezamant.

Ansamblul va fi ridicat pe un teren de 5.000 de metri patrati donat de municipalitatea bacauana si va cuprinde, in afara bisericii cu hramul “Schimarea la fata”, o cantina sociala, o brutarie, un centru de zi pentru copiii cu parinti plecati in strainatate, o capela, un azil de noapte si un cabinet medical.

“Pe harta Bacaului a aparut un nou asezamant social-filantropic. Noi promovam impreuna cu Biserica ideea de servicii sociale iar Biserica a inteles rolul social pe care trebuie sa-l aiba si anume de a indulci viata celor mai putin favorizati” – a declarat viceprimarul Dragos Luchian.

Alte titluri